Health & Social Care, University 1e en 2e jaar (niveau 4 en 5)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Undergraduate Level 4/5 Health and Social Care-cursus is een cursus van 240 studiepunten die is ontworpen om studenten te versnellen naar het laatste jaar van een bijbehorende Undergraduate-graad binnen de sector Gezondheidszorg en sociale zorg, de laatstejaars Top-up Degree kan worden afgerond op een Britse universiteit op de campus of via afstandsonderwijs.

De niveau 4 modules en opdrachten van deze cursus zijn gelijk aan het eerste jaar van een universitair diploma en de niveau 5 modules en opdrachten zijn gelijk aan het tweede jaar van een universitair diploma .

Deze cursus bestaat uit zes modules en opdrachten van niveau 4 (120 studiepunten) en vijf modules en opdrachten van niveau 5 (120 studiepunten ).Als een student besluit om alleen op niveau 4 te studeren, ontvangt hij 120 studiepunten en kan hij vrijstelling aanvragen voor het eerste jaar van een universitaire opleiding.

Elke module bestaat uit ongeveer 40 begeleide leeruren van materiaal met nog eens 30-50 uur optioneel leermateriaal. Deze materialen omvatten aanbevolen oefeningen, aanbevolen meetwaarden en internetbronnen.

Cursuskosten

De kosten voor inschrijving voor de cursussen van niveau 4 en 5 samen bedragen £ 8500 voor online studie en. £ 12000 voor campusstudie. Als alternatief kunnen studenten zich inschrijven voor een enkel niveau (niveau 4 of 5) voor £ 5400 elk voor online studie of £ 9000 voor campusstudie elk .

Studenten kunnen betalen op een van de volgende manieren:

 • Creditcard of betaalpas
 • overschrijving
 • Renteloze maandelijkse afbetalingen
 • Paypal
 • Western Union

Wat is inbegrepen in de kosten van mijn cursus?

 • Al het cursusmateriaal, inclusief online modules en schriftelijke opdrachten
 • Persoonlijke tutor-ondersteuning met 1-2-1 Skype-sessies
 • Toegewijde studentenondersteuning
 • Toegang tot een online sociaal leerforum
 • Toewijzingstekens en feedback
 • GRATIS NUS Extra kaart ter waarde van £ 19,90
 • GRATIS laptop
 • Gratis hulp bij het schrijven van CV's bij het voltooien van de cursus

Universitaire herlaadbeurt

Als u besluit om via een geaccrediteerde Britse universiteit een volledige undergraduate-graad te behalen, worden de kosten hieronder vermeld. Let op, de onderstaande kosten zijn alleen voor afstandsonderwijs / online. Je hebt de mogelijkheid om af te werken op de campus; kosten variëren afhankelijk van de universiteit die je hebt gekozen om het laatste jaar af te ronden.

Anglia Ruskin University

 • Management en leiderschap in gezondheidszorg en sociale zorg (top-up) BSc (Hons)

Universiteit van Derby

 • Integratieve gezondheidszorg en sociale zorg (aanvullend) BSc (Hons)

Kom ik in aanmerking voor dit programma?

Om je in te schrijven voor de cursus van niveau 4, moet je minimaal 18 zijn en een volledige middelbare opleiding hebben gevolgd. Voordat u zich inschrijft voor de cursus van niveau 5, moet u een niveau 4 of gelijkwaardig hebben behaald.

Niveau 4-module

Academische studievaardigheden

Het doel van deze module is om lerenden in staat te stellen de nodige vaardigheden en begrip te ontwikkelen om effectief te studeren binnen het hoger onderwijs. Dit zal leerlingen in staat stellen om de nodige reflectieve en kritische denkvaardigheden te verwerven die nodig zijn om individueel leerpotentieel te bereiken.

Communiceren in gezondheidszorg en sociale zorg

 • Het doel van deze module is om de leerling bewust te maken van verschillende vormen van communicatie die worden gebruikt in gezondheids- en sociale zorgomgevingen en het belang ervan voor effectieve dienstverlening.

Een inleiding tot het gezondheidszorgbeleid

Het doel van deze module is om de leerlingen bewust te maken van de verschillende invloeden op de gezondheidszorg en hun effect op de ontwikkeling van beleid. Door het gezondheidsbeleid te evalueren, kunnen lerenden onderzoeken wat de belangrijkste hedendaagse kwesties zijn voor degenen die beleid maken, zorgverleners en degenen die ondersteuning ontvangen.

Reflecterende oefening

Deze module is bedoeld om de leerling kennis te laten maken met reflectieve oefeningen in al zijn vormen. Reflecties op de praktijk en in de praktijk zijn belangrijke begrippen in de gezondheidszorg en sociale zorg en voeden het idee van zelfontplooiing om theorie en praktijk te verbinden.

Het managen van mensen in de gezondheidszorg en sociale zorg

Het doel van deze module is om studenten in staat te stellen de processen te begrijpen die betrokken zijn bij de werving, het beheer en de ontwikkeling van mensen op de werkvloer in de gezondheidszorg en sociale zorg. In deze module zullen leerlingen de processen onderzoeken die betrokken zijn bij het beheer van individuen op de werkvloer in de gezondheidszorg en sociale zorg en hoe veranderingen in de organisatie kunnen worden vergemakkelijkt.

Sociologie: concepten in gezondheid en ziekte

Het doel van deze module is om leerlingen inzicht te geven in sociologische concepten van gezondheid en slechte gezondheid en hun toepassing in de zorgpraktijk in de gezondheids- en sociale zorg. Het stelt leerlingen in staat inzicht te verwerven in de aard van de hedendaagse samenleving en de invloeden ervan op de perceptie van gezondheid en slechte gezondheid. Leerders zullen onderzoeken hoe de samenleving is gestructureerd in termen van leeftijd, geslacht, etniciteit, sociale klasse, gezin en huishoudens en de impact ervan op gezondheid en welzijn.

Module van niveau 5

Beginselen die ten grondslag liggen aan gezondheid en sociale zorg

Alle gezondheidswerkers en sociale zorgverleners hebben professionele gedragscodes. Het doel van deze module is om inzicht te verwerven in de waarden, theorieën en beleidsmaatregelen die ten grondslag liggen aan de gezondheids- en sociale zorgpraktijken en de mechanismen die bestaan om goede praktijken binnen de sector te bevorderen.

Het kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg en sociale zorg

Kwaliteit is een essentieel onderdeel van gezondheids- en sociale zorgdiensten en een concept met veel verschillende interpretaties en perspectieven. Het doel van deze module is dat leerlingen inzicht krijgen in verschillende perspectieven op de kwaliteit van gezondheids- en sociale zorgdiensten en hoe deze wordt geëvalueerd om gebruikers van diensten te empoweren en erbij te betrekken.

Onderzoeksproject

Deze module heeft tot doel de vaardigheden van de leerling op het gebied van onafhankelijk onderzoek en kritische analyse te ontwikkelen door een klein pilootonderzoek uit te voeren dat direct relevant is voor hun hoger onderwijsprogramma of professionele ontwikkeling.

Partnerschap op het gebied van gezondheidszorg en sociale zorg

Het doel van deze module is om leerders in staat te stellen inzicht te krijgen in het belang van een positieve samenwerking met anderen op het gebied van gezondheidszorg en sociale zorg. Leerders zullen de aard van partnerschap op drie niveaus verkennen. Ten eerste zullen ze partnerschappen met gebruikers van diensten onderzoeken die individuen in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen en onafhankelijkheid aan te moedigen. Ten tweede zullen ze partnerschappen tussen verschillende professionals binnen de gezondheidszorg en sociale zorg overwegen en het werken tussen instanties onderzoeken. Ten slotte zullen lerenden organisatorische partnerschappen onderzoeken en verschillende manieren van gezamenlijk werken onderzoeken.

Werken met servicegebruikers met complexe behoeften

Het doel van deze unit is om lerenden te helpen bij het begrijpen van gezondheidskwesties, handicap en ziekte en hoe zorgprofessionals mensen met complexe fysieke en mentale gezondheidsbehoeften in staat kunnen stellen hun eigen zorg te bepalen.

Carriere

Succesvolle afronding van de volledige niveau 4/5 Gezondheids- en sociale zorgcursus en het laatste jaar van een geaccrediteerd Undergraduate Degree-programma zal fungeren als een springplank naar een professionele carrière in gezondheids- en sociale zorgdiensten. De cursus brengt theorie en praktijk samen voor diegenen die willen werken met mensen in een zorgzame omgeving. Het is geschikt als basis voor diegenen die willen overstappen naar een van de vele gezondheids- of sociale beroepen of diegenen die hun opties open willen houden.

Hoelang zal het duren?

Leerders kunnen leren in een tempo dat bij hen past. Er zijn geen tijdslimieten of deadlines bij KIC. Studenten kunnen de modules op elk moment in willekeurige volgorde bestuderen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a profession ... Lees meer

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a professional education, the Kingsgate International College’s learning pathways can provide you with all you need. The Kingsgate International College delivers on Campus or online university pathway programmes with full Undergraduate and Postgraduate Diploma Awards to learners from all corners of the world. Learners can fast track their way through to a UK University Qualification on campus or by distance learning. Lees Minder