Grand diplôme - koken en bakken
Le Cordon Bleu Mexico
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Buenavista, Mexico
Talen
Engels, Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Grote Diplôme®
De Grote Diplôme® is de meest uitgebreide programma van de culinaire opleiding en meer erkenning die vandaag bestaat. Het bestaat uit de Diploma Keuken (Basic Certificaat, Intermediate en Advanced) en het Diploma in Pastry (Certified Basic, Intermediair en Superior)
Methodologie
De theoretische en praktische onderwijs van Le Cordon Bleu is de meest complete want het combineert demonstraties door chefs met practica.
Demonstratie lessen worden gegeven in speciaal ingerichte kamers met schuine spiegels, monitors aangesloten op een systeem van videocamera's en alle nodige maatregelen om te observeren in detail het werk en de technieken die worden gebruikt door Professor chef team.
Studenten krijgen een lijst van ingrediënten met de vereiste om het recept te bereiden hoeveelheden. Tijdens de demonstratie kunnen tonen van uitleg van de chef-kok en zijn eigen waarnemingen te nemen.
Aan het einde van de show, die 3 uur duurt, een proeverij waarbij de leerlingen leren om de verschillende texturen en smaken het is gemaakt te identificeren; essentieel onderdeel van hun opleiding.
De praktische sessies maken de studenten de technieken geleerd in de demonstratie van de chef-kok van toepassing. Iedere student heeft een eigen professionele werkplek en de school levert de ingrediënten die nodig zijn om uw recept individueel bereiden van start tot finish onder de supervisie van de chef-kok.
De studenten 'werk wordt beoordeeld aan het einde van elke oefensessie.
Agenda en planning
De Grote Diplôme® duurt 30 weken (900 uur in totaal) en kan beginnen te worden bestudeerd in een van de jaarlijkse oproepen van januari, april, juli en augustus.
Het wordt onderwezen gedurende 6 uur per dag van maandag tot vrijdag, en de student kan klasse in een tijd slot hebben begrepen 8:30-14:00 of 19:00-22:00.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten
Professionele cursus banketbakker en bakken
- Barcelona, Spanje
Skills Competency Award in bakken en gebak
- Santa Barbara, Verenigde Staten