Grafisch

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een intensieve cursus van twee weken om te ontwikkelen met een creatieve en laboratoriumbenadering, de basisvaardigheden en sectorspecifieke kennis om modeproducten te promoten door middel van grafisch ontwerp en styling.

Het educatieve programma, bedoeld om de basisprincipes van visuele communicatie te leren en het vermogen om een echte esthetische gevoeligheid te ontwikkelen, is voor Italiaanse en buitenlandse studenten. De cursus wordt in juli gehouden in zowel de Italiaanse als de Engelse taal.

On the Grindian dooley / Unsplash

Kenmerken

Type Cursusduur Taal
Zomercursus 2 weken Engels / Italiaans
Begin datum Target studenten Certificering toegekend
Juli (of speciale editie voor een groep van minimaal 6 personen - op aanvraag)
Schema: Dagelijkse lessen van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur
Dit is bedoeld voor iedereen die een professionele training wil volgen die gericht is op het verbeteren en verrijken van hun vaardigheden en capaciteiten. Universitaire studenten - docenten en / of universitaire docenten. Aanwezigheidscertificaat, met details van de verworven vaardigheden.
Voorwaarden Carrièremogelijkheden Vergoeding
Om in te schrijven voor intensieve of zomercursussen zijn geen kwalificaties vereist. Leer aantekeningen en teksten, materialen en alle benodigde apparatuur voor de verschillende praktische oefeningen, professionele publicaties voor trendonderzoek, digitale illustratiesoftware, gebruik van professionele grafische Wacom-tablets van Wacom. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Cursusprogramma

Leermodules

  • Basis van visuele communicatie
  • Grafisch ontwerp
  • Styling en trends
  • Social Media Management
  • Rondleidingen met gids
  • Projectpresentatie aan het einde van de cursus
Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Istituto Modartech is a higher academic training center in the Fashion and Communication fields authorized by the Italian Ministry of Education, University and Research – MIUR to issue academic degree ... Lees meer

Istituto Modartech is a higher academic training center in the Fashion and Communication fields authorized by the Italian Ministry of Education, University and Research – MIUR to issue academic degrees in Higher Education in Art, Music and Dance sectors – AFAM. In addition, the training offer previews courses legally recognized at the European level (EQF standard), with a wide educational offer, as a response to specific needs, aptitudes, and goals. Creativity and talent are guided in an artistic and cultural context that permits to move around in contemporaneity acquiring at the same time specialized and strategic skills. Lees Minder