Graduate Stichting Studeert In De Psychologie - Professionele Ontwikkeling

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate Stichting Studeert In De Psychologie - Professionele Ontwikkeling

University of Bolton

Graduate Studies Foundation in de psychologie - Professional Development

Graduate Stichting Studies in de Psychologie is een conversie cursus voor afgestudeerden die willen toetreden tot de Postgraduate Diploma (PgDip) in psychologische studies, maar die niet over voldoende achtergrond in het onderwerp (60 vorige studiepunten in de psychologie) om direct op de PgDip worden aanvaard.

Het programma is flexibel en niet alle studenten nodig hebben om de volledige cursus te volgen, afhankelijk van hun eerdere academische studies.

Door het bestuderen van deze cursus leert u een aantal van de basisprincipes van de psychologie en ook de methoden van onderzoek in het onderwerp, die u zal voorzien van de basis voor verdere studie. Succesvolle afronding van de cursus verleent 60 studiepunten in de psychologie en zorgt automatisch in aanmerking te komen voor de PgDip in Psychological Studies als je een gemiddeld cijfer van ten minste 50% ten opzichte van de drie modules bereiken.

Over de cursus

De afdeling Psychologie is zeer goed gevestigde en de undergraduate-diploma is een van de oudste psychologie graden in het land.

Een groot deel van je studie zal worden met volledige en part-time undergraduate BSc (Hons) Psychologie studenten. Bovendien kan je de kans om samen met andere studenten van de propedeuse door het faciliteren van studiegroepen voor wederzijdse ondersteuning en uitwisseling van informatie.

Zoals u al hebt voltooid studie op universitair niveau wordt aangenomen u een grotere mate van zelfstandigheid hebben dan een undergraduate studenten en er is een element van flexibiliteit met betrekking tot wanneer en in welke volgorde, zult u uw modules te bestuderen.

De cursus is ontworpen als een voorwaarde voor de aanvragers van een PgDip in psychologische studies die geen 60 vorige credits in de psychologie op universitair niveau.

Bijzonderheden

  • Er is enige flexibiliteit met betrekking tot wanneer en in welke volgorde u de modules zullen bestuderen.
  • Succesvolle afronding van de cursus zorgt voor een automatische overdracht aan de PgDip in Psychological Studies als je een gemiddeld cijfer van ten minste 50% ten opzichte van de drie modules bereiken.

Wat je leert

U maakt kennis met een aantal van de belangrijkste principes van de psychologie en ook inzicht in de methoden van psychologisch onderzoek te krijgen.

Wat u zult studeren

De cursus bestaat uit drie modules, getrokken van niveau 1 van de BSc (Hons) Psychologie opleiding: - Cognitieve en biopsychologische vooruitzichten; - Inleiding tot onderzoeksmethoden; - Inzicht in de Persoon.

Toelatingseisen

U moet minimaal een lagere tweede klasse te houden (2: 2) graad.

U wordt verwacht dat zij een informeel gesprek te voltooien. Dit wordt bij voorkeur uitgevoerd in persoon, maar kan worden geregeld via de telefoon voor studenten reizen een lange afstand of voor internationale studenten.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 - 2 semesters
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates