Graduate Diploma Programma in Techniek

Beste 2 Graduate Diploma Programma's in Techniek 2018

Graduate diploma's zijn certificeringen in zeer gespecialiseerde vakgebieden. Na ontvangst van een diploma kunnen studenten een ruimer aanbod van banen om uit te kiezen. Afgestudeerden van deze programma's kunnen ook commando hogere salarissen en functiebenamingen.

 

 

Een engineering studies programma is een geweldige manier om meer te weten te komen over het vakgebied en de discipline van engineering. Studenten kunnen leren over een specifiek subveld of dekking engineering in het algemeen, en kunnen ook in real-world engineering problemen en hun oplossingen bestuderen.

Graduate Diploma in Techniek

Lees meer

Afgestudeerd Diploma In Wetenschap En Techniek

City University of London
Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Voorbereiding voor meestersgraad op gebieden zoals informatiewetenschap, mensgerichte systemen en computerspelletietechnologie. Het Graduate Diploma combineert academische studie, intensieve Engelse taalonderwijs en studievaardigheden om u voor te bereiden op een universitaire masteropleiding. [+]

Voorbereiding voor meestersgraad op gebieden zoals informatiewetenschap, mensgerichte systemen en computerspelletietechnologie.

Waarom aanvraag voor het Graduate Diploma programma? universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een kwaliteitsverzekerd universitair programma toegang tot de stad, de universiteit van londen steun en faciliteiten Wat leidt dit tot?

Deze cursus leidt tot de volgende master's degrees in City, University of London:

Engineering en Wiskundige Wetenschappen

MSc Biomedische Techniek Met Healthcare Technology Management MSc Civiele Technische Structuren MSc Civiele Technische Structuren (Kerncentrales) MSc Werktuigbouwkunde MSc Hernieuwbare Energie en Power Systems Management MSc Energie en Milieutechnologie en Economie MSc Maritieme Operaties en Management MSc Air Safety Management (P / T) MSc Air Transport Management (P / T) MSc Aircraft Maintenance Management (P / T) MSc Construction Management MSc Cyber ​​Security MSc Data Science MSc Projectmanagement, Financiën en Risico ... [-]

International Graduate Diploma in Engineering

Glasgow Caledonian University
Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Wie moet het Graduate Diploma programma aanvragen?

Het Graduate Diploma is geschikt voor internationale studenten die een inleiding hebben tot het bestuderen van een vak ter voorbereiding om het op nagraadse niveau te studeren, of om kwalificaties te upgraden als u een 3 jaar diploma in een relevant vak hebt gestudeerd. Het diploma is ook geschikt voor degenen die hun vakkennis willen verbeteren of aanpassen, of die hun taalvaardigheidsvormen moeten verbeteren in het kader van hun gekozen vak.

Onderscheiding

Cursuslengte: 3 termijnen (9 maanden)

Leeftijd: 17 jaar en ouder

Voldoen niet aan de toegangsvereisten? Wij bieden ook een academische engelse cursus aan... [-]