Graduate Diploma in Management Studies in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Top Graduate Diploma's in Management Studies in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Management Studies

Graduate diploma's zijn certificeringen in zeer gespecialiseerde vakgebieden. Na ontvangst van een diploma kunnen studenten een ruimer aanbod van banen om uit te kiezen. Afgestudeerden van deze programma's kunnen ook commando hogere salarissen en functiebenamingen.

 

 

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Beste Graduate Diploma Programma in Management Studies in de Verenigde Engeland in UK

Lees meer

Pre-master

DIFC Ireland
Campus Voltijd 7 - 9 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

De Pre-Masters-programma is ontworpen om u te helpen vitale Engels taal en academische vaardigheden die nodig zijn om te slagen in uw postdoctorale studie te ontwikkelen. [+]

De Pre-Masters-programma is ontworpen om u te helpen vitale Engels taal en academische vaardigheden die nodig zijn om te slagen in uw postdoctorale studie te ontwikkelen.

De NCUK Pre-Masters (Graduate Diploma) is een modulaire opleiding bestaande uit een kern element en een onderwerp thema. De kern bestaat uit modules in het Engels voor academische doeleinden (EAP), Learning Skills waaronder Informatie- en communicatietechnologie (ICT) en Research Methodology inclusief projectplanning. Studenten die na de langere duur programma een individueel onderzoeksproject ook en voltooien van een substantieel proefschrift.

Twee stromen worden momenteel voor het vak modules aangeboden: Management and Life Sciences - hoe studenten op zoek naar een engineering-gerelateerde Masters studeren kunnen ook doorstromen naar een relevante Masters diploma van dit programma. ... [-]


Verscheidenheid

Middlesex University London
Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden August 2019 Verenigd Koninkrijk Londen UK Online +2 more

De toenemende diversiteit van het personeelsbestand betekent traditionele benaderingen van HR, mensen en change management moet opnieuw worden beoordeeld. Alle soorten organisaties, van de private naar de publieke sector steeds meer behoefte aan specialisten in staat om verder te raadplegen en te leiden verandering en beheren diversiteit in deze dynamische en boeiende gebied. [+]

Naarmate organisaties kijken naar hun begrip en kennis van diversiteit te vergroten, deze cursus heeft tot doel te geven kennis en competenties op de kernpunten van het onderwerp, met inbegrip van in- en uitsluiting, flexibele werkmethoden, work-life balance en discriminatie wetgeving. Met een focus op het ontwikkelen van kennis en praktische vaardigheden in de analyse, strategische planning en binnen de context van het beheer van diversiteit het oplossen van problemen, is dit MA ontworpen voor zowel de huidige HR-professionals die willen om de voortgang en pas afgestudeerden op zoek naar een carrière op dit gebied.

Deze cursus wordt gegeven door academici met sterke verbindingen naar de CIPD die zeer actief in gebieden onderzoeken, zoals het beheren van wereldwijde en divers personeelsbestand, de relatie tussen werk en leven, de arbeidsmarkt, en leiderschap. Door het nemen van een kritische benadering, dit programma stelt u in staat om beleid en praktijken op basis van de meest recente en relevante theorie en onderzoeksresultaten te evalueren, zodat u kunt op feiten gebaseerde beslissingen te nemen over het beheer van een divers personeelsbestand.... [-]


Pre-master voor bedrijven, management en financiën - GDip

University of Kent - International Pathway Programmes
Campus Voltijd 2 semesters January 2019 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Kent's pre-master in Business, Management en Finance biedt internationale studenten een route naar een postdoctorale studie in een reeks postdoctorale graden aan de Kent Business School [bedrijfskunde, economische studies, managementstudies en marketingstudies]. Het Graduate Diploma voor Business, Management en Finance van Pre-Masters bestaat uit een gecondenseerd 7-maanden durend programma van januari tot juli, dat je zal helpen toegang te krijgen tot postdoctorale business degree-cursussen aan de Universiteit van Kent en andere universiteiten richten zich op het ontwikkelen van je academische onderwerp kennis voor postdoctorale studie terwijl je je academische vaardigheden en Engelse taalvaardigheid verbetert. [+]

Pre-master voor bedrijven, management en financiën - GDip

Ontwikkel uw kennis en begrip van organisaties, de externe context waarin zij opereren en hoe ze worden beheerd. Bouw je taalvaardigheden met speciale Engelstalige modules voor studie op het gebied van Business en Finance en ontwikkel een breed scala aan academische vaardigheden om je voor te bereiden op een master in business, management of financiën.

Kent's pre-master in Business, Management en Finance biedt internationale studenten een route naar postdoctorale studie in een reeks postdoctorale graden aan de Kent Business School.

Het programma richt zich op het ontwikkelen van je academische vakkennis voor postdoctorale studie terwijl je je academische vaardigheden en Engelse taalvaardigheid verbetert.... [-]


Graduate Diploma in Management

University of Exeter
Campus Voltijd 9 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Exeter

[+]

Om voor deze optie in aanmerking te komen, moet u in periode 1 een minimum van 65% behalen in de module Financieel beheer.

De One Planet MBA MSc International Supply Chain Management

Academisch: eerste niet-gegradueerde of gelijkwaardig diploma of diploma (3-5 jaar)

Engelse taal: IELTS 5.5 of gelijkwaardig

[-]