Filter
Graduate Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 5 Cursus Studies in Kunststudies 2019

Een afgestudeerde diploma is bedoeld om de kennis en vaardigheden van de student verder in een bepaald gebied van de studie. De meeste programma's worden aangeboden aan personen die een bachelor's degree te houden en meestal één tot twee jaar in beslag.

Wat is een Graduate Diploma in Arts? De kunsten omvatten een breed scala van gebieden, en studenten die werken aan een graduate diploma concentreren meestal op een bepaald onderwerp. Ongeacht de school, studenten meestal uit te breiden hun kennis, vaardigheden en creativiteit in hun specialiteit. De specifieke gebieden studenten kunnen zich richten op onder andere muziek, poëzie, beeldende kunst, illustratie, fotografie, interieur design, grafisch ontwerp, dans, architectuur, fashion design, en beeldhouwkunst.

Het vinden van een carrière in de kunsten kan een uitdaging vanwege de concurrerende aard. Het houden van een graduate diploma geeft vaak afgestudeerden een concurrentievoordeel ten opzichte van andere werkzoekenden als gevolg van de geavanceerde vaardigheden die zij hebben opgedaan, en potentieel ze meer geld te verdienen, als goed.

De kosten die gemoeid zijn met het verdienen van een graduate diploma zal variëren van de ene plaats naar de andere. Scholen over de hele wereld aanbod programma's in de kunsten, dus de locatie van de instelling van invloed op de kosten. De duur van het programma en de specifieke benodigdheden zijn ook factoren. Studenten worden aangemoedigd om de scholen die hen interesseren om uit te vinden wat het collegegeld en vergoedingen zullen noemen.

Er zijn veel carrièremogelijkheden die afgestudeerden kunnen kiezen om na te streven. Industrieën die kunnen worden op zoek naar geschoolde kunstenaars zijn onder andere ontwerp, vermaak, en de film business. Gebied van marketing meestal accepteren kunstenaars, als goed. Jobs kunnen grafisch ontwerper, schilder, fotograaf, beeldhouwer, choreograaf of muzikant. Afgestudeerden kunnen kiezen om te werken voor iemand anders of maak het op hun eigen als eigenaar van een bedrijf of zelfstandig ondernemer.

Het is gemakkelijk en snel om de perfecte kunstacademie voor u te vinden.Met behulp van onze uitgebreide online database, beginnen te zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

5 Resultaten in Kunststudies

RUBIKA

Het doel van het Bachelor Rubika cyclus is om onze studenten in staat stellen alle gebieden van digitale creatie te ontdekken, om zich te specialiseren op het gebied van ... [+]

Het doel van het Bachelor Rubika cyclus is om onze studenten in staat stellen alle gebieden van digitale creatie te ontdekken, om zich te specialiseren op het gebied van hun keuze (industrieel design, animatie of video game), een solide kennisbanken te verwerven academische noodzakelijk om te creëren, om de technische instrumenten beheersen en weten teamwerk per project.

Het helpt ook de controle van de communicatie rond deze projecten.

Het doel van dit multidisciplinaire programma is om studenten in staat te stellen een aanpak voor de creatie van zowel systemische en wereldwijde ontwikkeling te combineren theoretische kennis, technische expertise en uitvoering van het project op alle soorten media, zoals digitale hardware.... [-]

Frankrijk Valenciennes
September 2019
Frans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC

De postacademische cursussen aangeboden door de IEFC zijn ontworpen om een ​​gespecialiseerde graad te bieden aan fotografen die het diploma al hebben voltooid of die gel ... [+]

De postacademische cursussen aangeboden door de IEFC zijn ontworpen om een gespecialiseerde graad te bieden aan fotografen die het diploma al hebben voltooid of die gelijkwaardige kennis hebben.

Drie verschillende postdoctorale cursussen worden aangeboden, die worden verkregen door het voltooien van een minimum van 120 uur van de specialisatiecursussen van een van de drie gebieden waarin ze zijn gestructureerd, plus een afstudeerproject dat de verworven kennis weerspiegelt.

De 120 uur kunnen worden gedaan alle van het gekozen gebied, of ten minste 60% is specifiek en de rest van de andere gebieden.

Mocht een cursus van specialisatie hierboven hebt voltooid en willen om de afgestudeerde te verkrijgen moet een email sturen naar de coördinator Joan Ribo (jribof@iefc.cat).... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

De HND in Art Professional Photography Course ... [+]

De HND in Art Professional Photography Course

U maakt praktische aannames van een advertentiewerk uit het oorspronkelijke idee en integreert het ontwerp en de lay-out van fotografische originelen om af te drukken.

Je leert verschillende tools te gebruiken zoals Photoshop, Premiere, Bridge, InDesign en Capture One waarmee je postproductie en de behandeling van afbeeldingen met een professioneel resultaat kunt gebruiken.

Je werkt verschillende communicatiespecialiteiten zoals sociale fotografie en reis- en avonturenrapporten. Je kent de rol van fotografie als een visueel medium en de codes die werken in afbeeldingen, compositie, betekenis en intentie .

Deze kwalificatie wordt uitsluitend in SPAANS en AANWEZIG gegeven.... [-]

Spanje Madrid
Oktober 2019
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Masterprogramma's zijn korte, intensieve leerervaringen die een hoge mate van onafhankelijkheid en een specifieke reeks leervaardigheden vereisen. Dit programma is op maa ... [+]

Over

Masterprogramma's zijn korte, intensieve leerervaringen die een hoge mate van onafhankelijkheid en een specifieke reeks leervaardigheden vereisen. Dit programma is op maat gemaakt om je te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die vereist zijn om goed te presteren bij MA.

Het is ontworpen om de kloof tussen je bekwaamheid / ervaring en de ambitie om te studeren op postdoctoraal niveau te overbruggen. De nadruk ligt op het aanmoedigen van u om een ​​onafhankelijke leerling en zelfverzekerd te worden binnen de Engelssprekende onderwijscultuur.

Het Graduate Diploma helpt je om je gesproken Engels te ontwikkelen om het vereiste niveau voor directe toegang tot een master te bereiken. Het geeft je ook de ervaring die je nodig hebt om de leer- en onderwijstijlen in het Verenigd Koninkrijk te begrijpen, om je te helpen je portfolio verder te ontwikkelen en voort te bouwen op bestaande vaardigheden of potentiële onderzoekslijnen te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
City University of London

... [+]

Engelse taal: IELTS 5.5 - 6.0 of equivalent

Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ook een cursus Academisch Engels

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands