Graduate Diploma Programma in Kunst Studies

Beste 4 Cursus Studies in Kunst Studies 2018/2019

Kunst Studies

Een afgestudeerde diploma is bedoeld om de kennis en vaardigheden van de student verder in een bepaald gebied van de studie. De meeste programma's worden aangeboden aan personen die een bachelor's degree te houden en meestal één tot twee jaar in beslag.

Wat is een Graduate Diploma in Arts? De kunsten omvatten een breed scala van gebieden, en studenten die werken aan een graduate diploma concentreren meestal op een bepaald onderwerp. Ongeacht de school, studenten meestal uit te breiden hun kennis, vaardigheden en creativiteit in hun specialiteit. De specifieke gebieden studenten kunnen zich richten op onder andere muziek, poëzie, beeldende kunst, illustratie, fotografie, interieur design, grafisch ontwerp, dans, architectuur, fashion design, en beeldhouwkunst.

Het vinden van een carrière in de kunsten kan een uitdaging vanwege de concurrerende aard. Het houden van een graduate diploma geeft vaak afgestudeerden een concurrentievoordeel ten opzichte van andere werkzoekenden als gevolg van de geavanceerde vaardigheden die zij hebben opgedaan, en potentieel ze meer geld te verdienen, als goed.

De kosten die gemoeid zijn met het verdienen van een graduate diploma zal variëren van de ene plaats naar de andere. Scholen over de hele wereld aanbod programma's in de kunsten, dus de locatie van de instelling van invloed op de kosten. De duur van het programma en de specifieke benodigdheden zijn ook factoren. Studenten worden aangemoedigd om de scholen die hen interesseren om uit te vinden wat het collegegeld en vergoedingen zullen noemen.

Er zijn veel carrièremogelijkheden die afgestudeerden kunnen kiezen om na te streven. Industrieën die kunnen worden op zoek naar geschoolde kunstenaars zijn onder andere ontwerp, vermaak, en de film business. Gebied van marketing meestal accepteren kunstenaars, als goed. Jobs kunnen grafisch ontwerper, schilder, fotograaf, beeldhouwer, choreograaf of muzikant. Afgestudeerden kunnen kiezen om te werken voor iemand anders of maak het op hun eigen als eigenaar van een bedrijf of zelfstandig ondernemer.

Het is gemakkelijk en snel om de perfecte kunstacademie voor u te vinden.Met behulp van onze uitgebreide online database, beginnen te zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Graduate Diploma in Social Sciences and the Arts

City University of London
Campus Voltijd 9 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Engelse taal: IELTS 5.5 - 6.0 of equivalent

Voldoet niet aan de toelatingseisen? We bieden ook een cursus Academisch Engels

[-]

Hoger onderwijs diploma in visuele effecten

Jönköping University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Zweden Jönköping

[+]

Digitale compositie

U richt zich op het samenstellen van bewegende beelden in film- en reclameproducties op creatieve, kosteneffectieve en productie-realistische wijze. U krijgt inzicht in de verschillende delen van visuele effecten en leert u hoe u de gereedschappen die u nodig heeft, moet beheren. Bijvoorbeeld, het verwijderen van touwen die een acteur in de lucht houden of een reeks uitbreidingen produceren en leren hoe ze 3D-render in live-actiemateriaal integreren.

3D-visualisatie

Als u 3D-visualisatie kiest, leert u hoe u realistische 3D-foto's wilt produceren in een vooraf ingestelde tijdsram met hoge kwaliteitseisen. De door u opgezette producties kunnen zowel als foto's en bewegende beelden worden gebruikt voor zowel reclame als filmproductie. ... [-]


Postgraduate in Creation en Reflection Photography

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
Campus Voltijd September 2019 Spanje Barcelona

De postacademische cursussen aangeboden door de IEFC zijn ontworpen om een ​​gespecialiseerde graad te bieden aan fotografen die het diploma al hebben voltooid of die gelijkwaardige kennis hebben. [+]

De postacademische cursussen aangeboden door de IEFC zijn ontworpen om een gespecialiseerde graad te bieden aan fotografen die het diploma al hebben voltooid of die gelijkwaardige kennis hebben.

Drie verschillende postdoctorale cursussen worden aangeboden, die worden verkregen door het voltooien van een minimum van 120 uur van de specialisatiecursussen van een van de drie gebieden waarin ze zijn gestructureerd, plus een afstudeerproject dat de verworven kennis weerspiegelt.

De 120 uur kunnen worden gedaan alle van het gekozen gebied, of ten minste 60% is specifiek en de rest van de andere gebieden.

Mocht een cursus van specialisatie hierboven hebt voltooid en willen om de afgestudeerde te verkrijgen moet een email sturen naar de coördinator Joan Ribo (jribof@iefc.cat).... [-]


De Bachelor-cyclus

RUBIKA
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Frankrijk Valenciennes

Het doel van het Bachelor Rubika cyclus is om onze studenten in staat stellen alle gebieden van digitale creatie te ontdekken, om zich te specialiseren op het gebied van hun keuze (industrieel design, animatie of video game), een solide kennisbanken te verwerven academische noodzakelijk om te creëren, om de technische instrumenten beheersen en weten teamwerk per project. [+]

Het doel van het Bachelor Rubika cyclus is om onze studenten in staat stellen alle gebieden van digitale creatie te ontdekken, om zich te specialiseren op het gebied van hun keuze (industrieel design, animatie of video game), een solide kennisbanken te verwerven academische noodzakelijk om te creëren, om de technische instrumenten beheersen en weten teamwerk per project.

Het helpt ook de controle van de communicatie rond deze projecten.

Het doel van dit multidisciplinaire programma is om studenten in staat te stellen een aanpak voor de creatie van zowel systemische en wereldwijde ontwikkeling te combineren theoretische kennis, technische expertise en uitvoering van het project op alle soorten media, zoals digitale hardware.... [-]