Graduate Diploma in Event Management

University of Technology Sydney

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate Diploma in Event Management

University of Technology Sydney

De cursus wil professionele competentie opbouwen, samen met algemeen leiderschap, management en kritisch denkvermogen, in lijn met de prestaties van de rol van evenementmanager. Het programma omvat een reeks kernonderwerpen die zowel een goed begrip van het projectmanagementproces van het evenement als algemene bedrijfsgerelateerde vaardigheden en kennis willen opbouwen.

Het doel van de cursus is om in studenten de vereiste kennis, inzichten en vaardigheden te ontwikkelen voor het creëren, plannen, op de markt brengen en uitvoeren van zowel publieke als zakelijke evenementen in Australische en internationale contexten.

Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om hun loopbaan te ontwikkelen in een verscheidenheid van gebieden, waaronder: festivals, tentoonstellingen, sportevenementen, conferenties / vergaderingen, liefdadigheidsinstellingen, niet-gouvernementele organisaties, hotels / resorts / cruiseschepen en locaties. Daarnaast willen afgestudeerden misschien hun loopbaan ontwikkelen in specialistische, op elkaar afgestemde gebieden zoals evenementontwerp / thema's, milieuplanning van evenementen, locatiebeheer of risicobeheer / crowd control.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 25, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
15,000 AUD
in AUD per 24 cp-sessie
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates