Graduate diploma in event management

University of Technology Sydney

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate diploma in event management

University of Technology Sydney

De cursus beoogt vakbekwaamheid te bouwen, samen met de algemene leiding, het beheer en kritisch denken vaardigheden, in lijn met de prestaties van de event manager rol. Het programma omvat een scala aan kernvakken die streven naar zowel een goed begrip van het evenement project management proces en de algemene business-gerelateerde vaardigheden en kennis op te bouwen.

Het doel van de cursus is het ontwikkelen van studenten over de vereiste kennis, inzicht en vaardigheden om te creëren, te plannen, de markt en het gedrag zowel publieke en zakelijke evenementen in de Australische en internationale context.

Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om de ontwikkeling van hun loopbaan in een aantal gebieden, waaronder: festivals, tentoonstellingen, sportevenementen, conferenties / vergaderingen, liefdadigheidsinstellingen, niet-gouvernementele organisaties, hotels / resorts / cruiseschepen en locaties. Daarnaast kunnen afgestudeerden willen hun loopbaan in specialistische uitgelijnd gebieden zoals event design / thematisering, event planning milieu, locatie of risicobeheer / crowd control ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
15,000 AUD
in AUD per 24CP semester
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates