Graduate diploma in de toegepaste beleid

University of Technology Sydney

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate diploma in de toegepaste beleid

University of Technology Sydney

De cursus biedt studenten de mogelijkheid om hun leren getrokken uit UTS case studies kritisch toepassen: onderzoeksprogramma IPPG en hun eigen werkplek om oplossingen te innoveren. De kernvakken van de cursus onderzoekt hedendaagse beleidsuitdagingen; beleid in de praktijk; het beleid en de middelen en indicaties en besluitvorming. Om hun opleiding op maat kunnen studenten hun keuzevakken kiezen uit een scala van onderwerpen uit UTS: IPPG, de Faculteit Design en Building en de UTS Business School. De cursus biedt ook een sub-majoor in Project Management. De cursus maakt gebruik van verschillende werkvormen, waaronder de intensieve block-modus en online levering, ontworpen door academici, artsen en industrie leiders. De meeste onderwerpen worden aangeboden in flexibele modus en geleverd in blokken of online voor meer effectieve integratie van studie en werk verplichtingen.

Na afloop van de cursus, afgestudeerden hebben een transdisciplinaire basis voor het begrijpen van beleid in de publieke, private en non-profit sector. De cursus gaat in op de ontwikkeling en uitvoering van het beleid in de praktijk; beleidsonderzoek vaardigheden en methoden; het maken en de evaluatie van het beleid; en de uitvoering van het programma en het beheer. Studenten kunnen de cursus te mogen volgen om hun professionele ontwikkeling te stimuleren of als een toegangspoort tot academische studie te bevorderen.

Deze cursus is ontwikkeld in reactie op de toegenomen grens overspannende van het midden en het uitvoerend management in alle sectoren overheid, het bedrijfsleven en non-profit. Het is ook inzetbaar voor professionals die werkzaam zijn in een reeks van instellingen, waaronder de staat en de lokale overheid, planning, piek lichamen, de gemeenschap en niet-gouvernementele organisaties en de sector-specifieke career professionals.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
15,585 AUD
in AUD per 24CP sessie
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates