Graduate Diploma In De Sport Media

University of Technology Sydney

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate Diploma In De Sport Media

University of Technology Sydney

unieke arrangement UTS met de Sydney Cricket Ground Trust levert een scala aan mogelijkheden voor studenten in heel sportieve codes, het toevoegen van een in-house, hands-on element om elk aspect van de cursus. De studenten zijn achter de schermen en in de voorkant van de actie. De cursus wordt gegeven door docenten van UTS's School of Communication en de School of Business, samen met vooraanstaande actoren uit de sector. De nadruk ligt op het leveren van zowel praktisch en reflecterende leermogelijkheden, zodat afgestudeerden zijn doeners en denkers en beschikken over zowel de praktische en strategische vaardigheden.

Afgestudeerden van het programma: hebben een sterke en flexibele onderzoek, rapportage en productie vaardigheden en een kritisch inzicht in de hedendaagse sport media beschikken over de mogelijkheid om te werken op verschillende platforms, kanalen en disciplines in digitale en opkomende omgevingen zijn innovatieve beoefenaars en behendige denkers die in staat zijn om te ontwikkelen nieuwe ideeën, problemen op te lossen en zich publiek te streven naar posten in het bedrijfsleven, gewapend met een goed begrip van de huidige ethische, professionele en politieke debatten in de sport.

Career opties omvatten verslaggever, producer, presentator en redacteur over alle vormen van sport media en sportorganisaties, agentschappen en aanverwante private en publieke organisaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 1.5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
15,585 AUD
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
in AUD per 24CP sessie