Graduate Degree Certificate in Energy Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leid de transformatie van de energiesector, een wereldwijde verantwoordelijkheid

Het Graduate Degree Certificate in Energy Management is ontworpen om ingenieurs, directeuren en ondernemers te helpen de gespecialiseerde vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om experts in de energiesector te worden om organisaties en projecten binnen de energie-industrie efficiënt te leiden. Deze gespecialiseerde leiders moeten financiële, sociale en milieu-evaluaties kunnen uitvoeren en innovatieve en duurzame bedrijfsmodellen kunnen ontwerpen.

Ontwerp, stijl

Deeltijd

Looptijd 1 jaar
Plaats Monterrey
Programma-intake september
Taal Engels en Spaans

Een pionier-postdoctoraat in Mexico

De Mexicaanse energiesector ondergaat een grote transformatie. Daarom heeft EGADE Business School deze postacademische graad in Mexico ontwikkeld, verrijkt met een gemengde aanpak, die grote kansen biedt voor deze snel veranderende industrie. Deze graad is gericht op professionals die de complexiteit van de energiesector willen beheersen.

Word een van de eerste toonaangevende experts in de energiesector in Mexico

Het specifieke curriculum en het formaat van deze unieke specialisatie zijn ontworpen om uw vaardigheden en kennis te stimuleren door een grondige leerervaring, zodat u een invloedrijke leider kunt worden in het beheer en het creëren van strategische projecten voor de energiesector. Enkele van de belangrijkste voordelen van dit programma zijn:

 • Mogelijkheden om te communiceren en ervaringen uit te wisselen met experts uit zowel de publieke als private sector van de energiemarkt.
 • Cursussen gericht op financiële gebieden als een subspecialisatie.
 • Een diepgaand onderzoek naar regelgevende maatregelen , met name in Mexico, zoals marktstructuur en participatie van particuliere ondernemingen.
 • Een uitvoerend formaat met de flexibiliteit om uw professionele succes in evenwicht te brengen met uw persoonlijke en zakelijke inspanningen
 • Toegang tot een faculteit bestaande uit internationaal gerenommeerde professoren, samen met de begeleiding en deelname van marktleiders aan lezingen en sessies.

Meer informatie over het toelatingsproces

Toelating tot deze specialisatie is zeer competitief. EGADE Business School evalueert de academische en professionele ervaring van elke aanvrager uitgebreid om het potentieel voor academisch succes en professionele groei te beoordelen.

Toelatingseisen

Professionele ervaring 5 - 8 jaar
Leeftijdsgroep 30 - 35
Opleiding Afgestudeerden
Minimum / gemiddelde GMAT 550/600
Taal Examen Engels (TOEFL, IBT of gelijkwaardig)
Aanvullende vereisten
 • Aanvraagformulier
 • Toelatingsproef score (PAEP of gelijkwaardig)
 • Twee professionele aanbevelingsbrieven
 • Bijgewerkte CV officiële documentatie
 • Engels taalvaardigheidscertificaat (TOEFL of equivalent)
 • Een verklaring van doel
 • Interview met de programmadirecteur of faculteitslid
Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Lees meer

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Lees Minder
Mexico Stad , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Meer Minder