close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Certificaten in Paralegal studies 2020/2021

Graduate certificates zijn professionele kwalificaties. Ze worden meestal bereikt na het voltooien van ten minste vier cursussen op graduaatniveau die gericht zijn op een specifiek studiegebied. Vanwege de beperkte reikwijdte kan een certificaat binnen een jaar worden behaald. Wat is een getuigschrift in paralegalstudies? Ontwikkeld voor diegenen die al een bachelordiploma hebben, het is ontworp… Meer informatie

Graduate certificates zijn professionele kwalificaties. Ze worden meestal bereikt na het voltooien van ten minste vier cursussen op graduaatniveau die gericht zijn op een specifiek studiegebied. Vanwege de beperkte reikwijdte kan een certificaat binnen een jaar worden behaald.

Wat is een getuigschrift in paralegalstudies? Ontwikkeld voor diegenen die al een bachelordiploma hebben, het is ontworpen om studenten voor te bereiden op werk op verschillende juridische gebieden. Individuen kunnen praktische en theoretische ervaringen opdoen door deel te nemen aan neptribunalen. Technologietools en -systemen kunnen tijdens de cursus worden gebruikt om studenten in staat te stellen om paralegal doelstellingen te bereiken. Succesvolle kandidaten zijn doorgaans in staat om klanten te ontmoeten, getuigen te interviewen, onderzoek jurisprudentie en conceptdocumenten. Studenten kunnen kiezen in welk type wet hun studie specialiseert, van rechtszaken tot onroerend goed tot non-profitorganisaties.

Afgestudeerden beheersen meestal de onderzoeksvaardigheden die essentieel zijn voor paralegal werk. Dit is voordelig bij het voorbereiden van documenten en bij het vinden van precedenten. Studenten kunnen schrijf- en communicatievaardigheden verbeteren die zowel op het werk als in het dagelijks leven waardevol zijn.

Academies en universiteiten wereldwijd hebben vaak programma's beschikbaar om paralegale medewerkers op te leiden om aan de groeiende vraag te voldoen. De kosten variëren echter tussen instellingen. Daarom wordt aanbevolen dat potentiële studenten contact opnemen met scholen van belang voor toelatingseisen en financiële hulppakketten.

Een gediplomeerd certificaat in paralegalstudies kan kansen op juridisch gebied vergroten, van kleine praktijken tot bedrijven en banen in de publieke sector. Afgestudeerden kunnen paralegals worden in incassobureaus en advocatenkantoren. Personen die paralegal-agenten of consultants willen worden, kunnen voldoening vinden in het zelfstandig ondernemerschap. Overheidsafdelingen, provinciale kantoren en verzekeringsmaatschappijen maken ook gebruik van de vaardigheden van paralegals. Ervaring en kennis op speciale gebieden kan de inkomensgroei helpen.

Virtuele campussen bieden flexibiliteit aan actieve professionals die hun opleiding willen voortzetten. Deze online opties kunnen individuen in staat stellen om academische doelen na te streven. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Centennial College
Toronto , Canada

De Law Society van Upper Canada (LSUC) accrediteert dit programma. Na voltooiing zult u in aanmerking komen voor de verplichte LSUC licentie-onderzoek dat nodig is om te oefen ... +

De Law Society van Upper Canada (LSUC) accrediteert dit programma. Na voltooiing zult u in aanmerking komen voor de verplichte LSUC licentie-onderzoek dat nodig is om te oefenen als paralegal in Ontario te schrijven. -
Graduate Certificate
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op