Graduate Certificaat in Luchtvaart

Top 2 Cursus Studies in Luchtvaart 2018

Luchtvaart

Een afgestudeerde certificaat is een optie voor iemand met een bachelordiploma. Zonder een hogere graad na te streven, kunnen de studenten meer training in een kortere tijd te verkrijgen. Dit maakt undergrads om hun vaardigheden up-to-date te houden.

Aviation Studies van de vele aspecten van de vlucht met inbegrip van ontwerp, productie en het gebruik van vliegtuigen. Veel luchtvaart cursussen omgaan met zwaarder-dan-lucht vliegtuig, maar er is ook de studie van de lichter zijn dan lucht, vliegtuigen, zoals zeppelins.

Graduate Certificaat in Luchtvaart

Lees meer

Helicopter Professionele Piloot Programma

Hillsboro Aero Academy
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Prineville Troutdale Hillsboro +1 more

[+]

Wanneer je leert om hier te vliegen, kunt u overal vliegen.

[-]

Aircraft Engineering

Brookfield Aviation
Campus Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Epsom

Tijdens de cursus zullen de studenten worden onderwezen theoretische kennis en krijgen de kans om het in praktijk te brengen met on the job training. [+]

Aircraft engineering

TRAIN OM EEN LICENTIE STRAALVLIEGTUIGEN ENGINEER

Brookfield Aviation International werken samen met één van Europa's meest gerenommeerde nationale luchtvaartmaatschappijen en onderhoud organisaties om een ​​opwindende kans om te leren en te trainen om een ​​gediplomeerd ingenieur te presenteren; B1 (Mechanical). Croatia Airlines Technical Training Centre is een Part-147 onderhoud training organisatie door de Kroatische agentschap voor de burgerluchtvaart, bevoegde autoriteit de EU-lidstaten ", gelegen op de luchthaven van Zagreb goedgekeurd . Praktijkervaring wordt opgedaan op dezelfde locatie in erkende Part-145 onderhoudsorganisatie.

Over deze cursus:... [-]