Graduate Certificaat in Luchtvaart

Top 3 Cursus Studies in Luchtvaart 2019

Luchtvaart

Na een undergraduate-diploma kun je iets meer leren over een vak met een diploma. Het behalen van een opleiding kost minder tijd dan een diploma, maar wordt nog steeds gezocht door werkgevers die op zoek zijn naar up-to-date werknemers.

Meer specifiek, wat is een diploma in de luchtvaart? Dit soort certificaten heeft over het algemeen bescheiden voorwaarden waar je kunt beginnen met een middelbare schooldiploma en wat technische ervaring. De meeste programma's kijken naar theorie en praktijk als het gaat om het ontwerp en de bediening van het vliegtuig. De cursussen kunnen geschikt zijn voor overdracht naar andere scholen om een ​​bachelor te krijgen. Deze cursussen kunnen luchtvaartveiligheid, vlieginstructie, burgerluchtvaart en luchtvaarttechniek omvatten.

Luchtvaart heeft technische en fysieke vaardigheden nodig, en sommige die u kunt leren zijn hand-oog-coördinatie, aandacht voor detail en mechanische probleemoplossing. Elk van deze kan worden toegepast in uw dagelijkse omgeving om kleine problemen op te lossen, zoals een kapot koffiezetapparaat of ontbrekende autosleutels.

Uw schoolkeuze kan de kosten van uw certificaat beïnvloeden. Schoolgrootte en -locatie zijn enkele factoren die een rol spelen bij dit kostenverschil, evenals de beschikbaarheid van online klassen. U moet ook rekening houden met de kosten van boeken bij het in de begroting opnemen van een certificaat.

Of u zich nu meer concentreert op de theoretische of toegepaste kant van de luchtvaart, dit kan enige invloed hebben op de banen waarvoor u mogelijk in aanmerking komt. Theoretische posities omvatten reparateurscoördinator, data-analist en logistieke operator. Voor meer praktisch werk in de luchtvaart kun je op zoek gaan naar banen als piloot, co-piloot of veiligheidsinspecteur. Luchtvaartbanen kunnen vliegtuigen, helikopters of vliegdekschepen zijn. Deze banen zijn te vinden in het bedrijfsleven, de industrie en de overheid.

Kijk voor afgestudeerde certificaten in de luchtvaart op scholen over de hele wereld. Sommige bieden online cursussen aan die handiger zijn als u aan het werk bent. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Helicopter professionele piloot programma

Hillsboro Aero Academy
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Prineville Troutdale Hillsboro +1 more

[+]

Wanneer je leert om hier te vliegen, kunt u overal vliegen.

[-]

Aircraft Engineering

Brookfield Aviation
Campus Voltijd Deeltijd August 2019 Verenigd Koninkrijk Epsom

Tijdens de cursus zullen de studenten worden onderwezen theoretische kennis en krijgen de kans om het in praktijk te brengen met on the job training. [+]

Aircraft engineering

TRAIN OM EEN LICENTIE STRAALVLIEGTUIGEN ENGINEER

Brookfield Aviation International werken samen met één van Europa's meest gerenommeerde nationale luchtvaartmaatschappijen en onderhoud organisaties om een ​​opwindende kans om te leren en te trainen om een ​​gediplomeerd ingenieur te presenteren; B1 (Mechanical). Croatia Airlines Technical Training Centre is een Part-147 onderhoud training organisatie door de Kroatische agentschap voor de burgerluchtvaart, bevoegde autoriteit de EU-lidstaten ", gelegen op de luchthaven van Zagreb goedgekeurd . Praktijkervaring wordt opgedaan op dezelfde locatie in erkende Part-145 onderhoudsorganisatie.

Over deze cursus:... [-]


Aviation Safety Management Graduate Certificate (Online)

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2019 Verenigde Staten West Lafayette +1 more

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde wereld van de luchtvaart, zal Purdue's Graduate Certificate in Aviation Safety Management u helpen kennis op te doen om effectieve luchtvaartveiligheidsprogramma's te ontwikkelen, te leiden en uit te voeren. [+]

Rolling Admissions - Nu aanvragen accepteren

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde wereld van de luchtvaart, zal Purdue's Graduate Certificate in Aviation Safety Management u helpen kennis op te doen om effectieve luchtvaartveiligheidsprogramma's te ontwikkelen, te leiden en uit te voeren. Onze vakspecifieke cursussen worden gegeven door professoren met een gedistingeerde opleiding en werkervaring in burgerluchtvaart, militaire luchtvaart en overheidsfuncties. Ze zullen je voorbereiden op tal van luchtvaartrollen.

Economische voorspellingen suggereren dat een gestage toename van de reizende passagiers- en luchtvrachtbehoeften een dramatische uitbreiding van de luchtvaartindustrie zal aanwakkeren en een volledige herstructurering van de bestaande architectuur van het luchttransportsysteem vereist. Deze industriegroei genereert een breed scala aan kansen in de luchtvaartindustrie voor personen die vaardigheden op het gebied van lucht- en ruimtevaartbeheer bezitten, zoals het beheersen van risico's, ontwikkeling van veiligheidssystemen en aanverwante interdisciplinaire vaardigheden.... [-]