Filter
Graduate Certificate
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Graduate Certificaat Programma's in Kunststudies 2019

Studenten kunnen een afgestudeerde certificaat te gebruiken als een middel om steeds verder gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied. Deze programma's zijn meestal beschikbaar voor studenten die al een bachelor of gedeeltelijk van hun masteropleiding afgerond.

Wat is een afgestudeerde certificaat in de kunst? Na het voltooien van een bacheloropleiding in het algemeen artistieke studies, zullen veel studenten een certificaat programma te gebruiken voor meer informatie over een bepaald medium te leren. Er is een grote verscheidenheid aan mogelijke focussen, met inbegrip van digitale kunst, computeranimatie, brand design en nog veel meer. De meeste afgestudeerde certificaten omvatten vele praktische cursussen, het helpen van mensen samen een presentabel portfolio om te worden gebruikt bij het zoeken naar werk. De lessen kunnen ook niet-visuele kunsten, zoals sound design en scenarioschrijven.

Aangezien het vinden van werk als kunstenaar erg moeilijk kan zijn, verdienen deze afgestudeerde certificaat biedt vaak studenten met extra mogelijkheden in de markt.Het ontwikkelen van zeer specifieke vaardigheden en een bijbehorende portfolio kunnen studenten in staat om te beginnen met het aanvragen van werk zodra zij hun certificaat ontvangen.

De kosten van een programma is afhankelijk niet alleen de lengte van de baan, maar ook het medium onderzocht. Om een ​​beter idee van de mogelijke kosten te krijgen, is het best om een ​​academische instelling rechtstreeks contact opnemen.

Zodra u een afgestudeerde certificaat in de kunst, kan je hoopt om te beginnen met het zetten van uw training direct te gebruiken in uw vakgebied. Degenen die een studie van digitale of standaard animatie kunt kijken voor de werkgelegenheid het maken van zakelijke promoties of het doen van grafisch ontwerp. Wie op zoek is om te werken als leraren na het afronden van hun opleiding moeten in staat zijn om een ​​aanvraag voor een aantal verschillende posities. Als je artistieke focus is het schrijven, is er fatsoenlijke vraag naar copywriters, evenals vele andere diverse schrijven en redigeren banen.

Professionele kunstenaars te maken hebben met een dubbelzinnige markt, maar het hebben van een afgestudeerde certificaat kan helpen voeg wat duidelijkheid. Als u geïnteresseerd bent in deze carrière pad bent, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Kunststudies

European College for Liberal Studies

Credits verdiend met één of meerdere modulaire opleidingen kunnen worden geteld in de richting van een certificaat of diploma. ... [+]

Credits verdiend met één of meerdere modulaire opleidingen kunnen worden geteld in de richting van een certificaat of diploma.

Onze graduate programma's, elk met verschillende programma-eisen, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen. De Europese richtlijnen voor het hoger onderwijs zijn uiteengezet in de Bologna-akkoorden. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek voor het afstuderen worden ingediend. Niet alle programma's worden aangeboden op alle campussen. Raadpleeg het programmaschema voor verdere details.

Cursussen

Graduate opleidingen zijn verdeeld in kernvakken en specialisatie cursussen. Keuzevakken kunnen gekozen worden uit een van de geplande cursussen aangeboden op de graduate niveau. Specialisatie cursussen zijn gepland op basis van inschrijvingen en kunnen niet beschikbaar zijn op alle campussen. Specialisatie cursussen gepland zijn beschikbaar voor alle studenten ook als keuzevakken. Raadpleeg het programmaschema voor verdere details. Raadpleeg de cursus overzicht voor de lijst met beschikbare cursussen. Studenten worden geadviseerd om cursussen te voltooien en verdien credits op het hoogste niveau mogelijk te maken.... [-]

Spanje Barcelona België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokio Antwerpen  + 6 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
9 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands