close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Certificaten in Internationale gerechten in Noord-Amerika 2021

Een afgestudeerde certificaat wordt verkregen door studenten die meer opleiding na het behalen van een bachelordiploma hebben ontvangen. Door het verkrijgen van deze waardevolle training en extra hulp, kunnen mensen gaan in hun loopbaan en hogere niveaus van werkgelegenheid na te streven. Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben d… Meer informatie

Een afgestudeerde certificaat wordt verkregen door studenten die meer opleiding na het behalen van een bachelordiploma hebben ontvangen. Door het verkrijgen van deze waardevolle training en extra hulp, kunnen mensen gaan in hun loopbaan en hogere niveaus van werkgelegenheid na te streven.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Graduate Certificaat Programma in Internationale gerechten in Noord-Amerika

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' ... +

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' Door hun verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen te leren, leert u hoe u verschillende soorten patisserie kunt maken, zoals pâte sablée, pâte feuilletée en choux paste; en traditionele gâteaux zoals Saint Honoré, het zwarte woud en Paris-Brest. De demonstraties en praktijksessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie. Basisgebak is de eerste stap, gevolgd door gemiddeld en superieur bij het voltooien van uw Diplôme de Pâtisserie. -
Graduate Certificate
Engels
sep 2021
Campus