close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Internationale gerechten in de Verenigde Ontario Canada

Een afgestudeerde certificaat laat drukke professionals om de opleiding die zij nodig hebben, zonder de uitgaven dezelfde hoeveelheid tijd die ze doorgebracht op school verdienen van hun bachelordiploma te verkrijgen. Het verdienen van het certificaat gebeurt door leunend op de vaardigheden die men heeft eerder geleerde en het toevoegen van nieuwe vaardigheden in de groeiende industrie.Canada is… Meer informatie

Een afgestudeerde certificaat laat drukke professionals om de opleiding die zij nodig hebben, zonder de uitgaven dezelfde hoeveelheid tijd die ze doorgebracht op school verdienen van hun bachelordiploma te verkrijgen. Het verdienen van het certificaat gebeurt door leunend op de vaardigheden die men heeft eerder geleerde en het toevoegen van nieuwe vaardigheden in de groeiende industrie.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Top Graduate Certificaat Programma in Internationale gerechten in de Verenigde Ontario in Canada

Lees Minder
Lees meer over studeren in Canada
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' ... +

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' Door hun verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen te leren, leert u hoe u verschillende soorten patisserie kunt maken, zoals pâte sablée, pâte feuilletée en choux paste; en traditionele gâteaux zoals Saint Honoré, het zwarte woud en Paris-Brest. De demonstraties en praktijksessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie. Basisgebak is de eerste stap, gevolgd door gemiddeld en superieur bij het voltooien van uw Diplôme de Pâtisserie. -
Graduate Certificate
Engels
sep 2021
Campus