close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Internationaal Hotelmanagement 2021

Werkprofessionals of pas afgestudeerde bachelors kunnen besluiten om hun kennis van een studiegebied te vergroten door een diploma te behalen. Deze programma's vereisen meestal slechts enkele cursussen en duren enkele maanden of enkele jaren, afhankelijk van het tempo van de student. Wat is een gediplomeerd certificaat in internationaal hotelmanagement? Deze programma's bereiden studente… Meer informatie

Werkprofessionals of pas afgestudeerde bachelors kunnen besluiten om hun kennis van een studiegebied te vergroten door een diploma te behalen. Deze programma's vereisen meestal slechts enkele cursussen en duren enkele maanden of enkele jaren, afhankelijk van het tempo van de student.

Wat is een gediplomeerd certificaat in internationaal hotelmanagement? Deze programma's bereiden studenten voor op reizen en werken in het buitenland in een carrière in de horeca. Studenten kunnen ook hun taalvaardigheid verbeteren tijdens het nastreven van dit type certificaat. Terwijl ze werken aan dit certificaat, kunnen studenten algemene managementcursussen, hotelmanagementcursussen, evenementenplanningslessen en andere cursussen op het gebied van gastvrijheid volgen.

Een van de belangrijkste voordelen van het behalen van dit type certificaat is dat afgestudeerden hun managementvaardigheden kunnen versterken, waardoor ze een succesvolle hospitality-carrière kunnen sterken. Studenten kunnen ook leren hoe ze op gasten kunnen inspelen en grote evenementen plannen, waardoor ze promoties kunnen verdienen.

Of het programma nu in persoon of online is, hoeveel de instelling in rekening brengt voor collegegeld en hoe lang het certificaatprogramma duurt om te voltooien, dit kan allemaal van invloed zijn op de totale kosten van het behalen van dit certificaat. Waar de school zich bevindt, kan ook van invloed zijn op hoeveel het kost.

Er zijn veel carrièremogelijkheden beschikbaar voor diegenen die een getuigschrift behalen in internationaal hotelmanagement. Gediplomeerden kunnen bijvoorbeeld in staat zijn om als logiesmanager voor een hotel, een voedseldienstmanager voor een restaurant of een evenementenplanner voor een grote of onafhankelijke organisatie te werken. Degenen die dit certificaat behalen, kunnen ook een baan als manager voor evenementen of een toeristische gids voor een hotel of logiesbedrijf op zich nemen.

Er bestaan ​​wereldwijd programma's voor internationaal hotelmanagement, zowel persoonlijk als online. Om meer te weten te komen over de beschikbare opties, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Niagara College - Toronto
Toronto, Canada

Ben je een servicegerichte professional die je management- en leiderschapsvaardigheden wil verbeteren ter voorbereiding op een grotere hospitality- of toerismerol in Canada of ... +

Ben je een servicegerichte professional die je management- en leiderschapsvaardigheden wil verbeteren ter voorbereiding op een grotere hospitality- of toerismerol in Canada of over de hele wereld? Als afgestudeerde van het Hospitality and Tourism Management-programma, heb je de gespecialiseerde training die nodig is om steeds hogere functies op de wereldwijde hospitality- en toerismemarkt op te nemen. -
Graduate Certificate
Voltijds
Engels
sep 2021
Campus