Graduate Certificaat in Human Resource Management in de Verenigde Thunder Bay Canada

Top Graduate Certificaten in Human Resource Management in de Verenigde Thunder Bay Canada

Human Resource Management

Een afgestudeerde certificaat is één hetzelfde academisch niveau als een bachelordiploma, maar het is vaak in een meer gespecialiseerde gebied. Dit betekent dat het een minder tijd te winnen, waardoor het een geschikte optie voor sommige mensen. 

Het bestuderen van human resource management bereidt studenten voor het beheer van de werknemers op verschillende soorten organisaties en bedrijven. Iemand die een zekere mate van dit soort kan cursussen zoals conflict management, arbeidsverhoudingen nemen krijgt, het creëren van ROI's en bouwwerkzaamheden teams.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Meestal aangeduid als de culturele hoofdstad van Canada; Thunder Bay is een fantastisch gebied om uw studies uit te voeren, en op hetzelfde moment thuis voelen. Bijna alle culturen zijn hier vertegenwoordigd, dus, door zich bij de instellingen voor hoger onderwijs in de stad, zelfs als je een buitenlander zal excellence zal de meest waarschijnlijke uitkomst zijn.

Beste Graduate Certificaat in Human Resource Management in de Verenigde Thunder Bay in Canada

Lees meer

Gediplomeerd certificaat in personeelsbeheer

Confederation College
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2019 Canada Thunder Bay +1 more

Human Resources Management is een intensief, eenjarig afstudeerprogramma dat is ontworpen om universiteits- en hogeschool afgestudeerden te voorzien van een vaardigheden die veel gevraagd is. Gedurende de cursus wordt u betrokken bij een proces dat technologische vooruitgang omvat, evenals het effectieve gebruik van menselijke hulpbronnen.

[+]

Human Resources Management is een intensief, eenjarig afstudeerprogramma dat is ontworpen om afgestudeerden van universiteiten en hogescholen de gewenste vaardigheden te bieden. Gedurende de cursus wordt u betrokken bij een proces dat technologische vooruitgang omvat, evenals het effectieve gebruik van menselijke hulpbronnen. Als afgestudeerde van dit programma, zult u in aanmerking komen (behoudens enkele grade niveau eisen) zijn om te schrijven van de alomvattende nationale examens aan de 'Certified Human Resources Professional' (CHRP) de aanwijzing verkrijgen verleend door de Human Resources Professionals Association of Ontario (HRPAO ). Begin uw reis naar een mooie carrière in Human Resources Management aan Confederation College.... [-]