ACADEMICCOURSES

Graduate Certificaat Programma's in de Verenigde Nottingham in UK 2021

Een afgestudeerde certificaat is een optie voor iemand met een bachelordiploma. Zonder een hogere graad na te streven, kunnen de studenten meer training in een kortere tijd te verkrijgen. Dit maakt undergrads om hun vaardigheden up-to-date te houden.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Nottingham staat bekend om de legende van Robin Hood, twee grote theaters en vele musea en galeries. Het is ook de thuisbasis van twee universiteiten die meer dan 60 duizend studenten, van wie er 12 duizend zijn internationaal.

Graduate Certificaat Programma's in de Verenigde Nottingham in UK

gevonden resultaten Filter

Graduate Certificate in Theology, Ministry and Mission

St John's College
Graduate Certificate
<
Deeltijd
Engels
Online

Voor degenen die een gevorderde theologie willen studeren via een kort programma, bieden we een Graduate Certificate in theologie, bediening en missie, gevalideerd door Durham ...

Lees meer