close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Franse keuken in Noord-Amerika 2021

Wie op zoek is naar een carrière veld uit te breiden kunnen veel baat hebben bij het verkrijgen van een afgestudeerde certificaat. Dit niveau van het onderwijs toont een keuze om extra onderwijs voort te zetten op een bepaald gebied zonder tussenkomst van een traditionele undergrad programma. De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ",… Meer informatie

Wie op zoek is naar een carrière veld uit te breiden kunnen veel baat hebben bij het verkrijgen van een afgestudeerde certificaat. Dit niveau van het onderwijs toont een keuze om extra onderwijs voort te zetten op een bepaald gebied zonder tussenkomst van een traditionele undergrad programma. 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Graduate Certificaat Programma in Franse keuken in Noord-Amerika

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' ... +

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' Door hun verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen te leren, leert u hoe u verschillende soorten patisserie kunt maken, zoals pâte sablée, pâte feuilletée en choux paste; en traditionele gâteaux zoals Saint Honoré, het zwarte woud en Paris-Brest. De demonstraties en praktijksessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie. Basisgebak is de eerste stap, gevolgd door gemiddeld en superieur bij het voltooien van uw Diplôme de Pâtisserie. -
Graduate Certificate
Engels
sep 2021
Campus