close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Certificaten in Food and Beverage Studies in de Verenigde Ottawa Canada

Een afgestudeerde certificaat wordt verkregen door studenten die meer opleiding na het behalen van een bachelordiploma hebben ontvangen. Door het verkrijgen van deze waardevolle training en extra hulp, kunnen mensen gaan in hun loopbaan en hogere niveaus van werkgelegenheid na te streven.Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnis… Meer informatie

Een afgestudeerde certificaat wordt verkregen door studenten die meer opleiding na het behalen van een bachelordiploma hebben ontvangen. Door het verkrijgen van deze waardevolle training en extra hulp, kunnen mensen gaan in hun loopbaan en hogere niveaus van werkgelegenheid na te streven.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Ottawa wordt erkend als een van de best opgeleide steden in Canada. Bijna de helft van de bevolking is afgestudeerd aan de verschillende universiteiten en hogescholen. De belangrijkste hoger onderwijs instelling-Universiteit van Ottawa en Carleton University heeft direct en indirect bijgedragen.

Beste Graduate Certificaat Programma in Food and Beverage Studies in de Verenigde Ottawa in Canada

Lees Minder
Lees meer over studeren in Canada
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' ... +

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' Door hun verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen te leren, leert u hoe u verschillende soorten patisserie kunt maken, zoals pâte sablée, pâte feuilletée en choux paste; en traditionele gâteaux zoals Saint Honoré, het zwarte woud en Paris-Brest. De demonstraties en praktijksessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie. Basisgebak is de eerste stap, gevolgd door gemiddeld en superieur bij het voltooien van uw Diplôme de Pâtisserie. -
Graduate Certificate
Engels
sep 2021
Campus