close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Certificaat Programma's in Culinaire Vaardigheden in Noord-Amerika 2021

Wie op zoek is naar voortgezet onderwijs in aanvulling op een bachelordiploma te winnen, wellicht geïnteresseerd zijn in het nastreven van een afgestudeerde certificaat. Deze certificering toont aan dat individuen hebben gekregen trainen in een bepaald gebied. De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de were… Meer informatie

Wie op zoek is naar voortgezet onderwijs in aanvulling op een bachelordiploma te winnen, wellicht geïnteresseerd zijn in het nastreven van een afgestudeerde certificaat. Deze certificering toont aan dat individuen hebben gekregen trainen in een bepaald gebied. 

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Graduate Certificaat in Culinaire Vaardigheden in Noord-Amerika

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' ... +

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' Door hun verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen te leren, leert u hoe u verschillende soorten patisserie kunt maken, zoals pâte sablée, pâte feuilletée en choux paste; en traditionele gâteaux zoals Saint Honoré, het zwarte woud en Paris-Brest. De demonstraties en praktijksessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie. Basisgebak is de eerste stap, gevolgd door gemiddeld en superieur bij het voltooien van uw Diplôme de Pâtisserie. -
Graduate Certificate
Engels
sep 2021
Campus