close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Culinaire Vaardigheden in de Verenigde Ottawa Canada

Wie op zoek is naar voortgezet onderwijs in aanvulling op een bachelordiploma te winnen, wellicht geïnteresseerd zijn in het nastreven van een afgestudeerde certificaat. Deze certificering toont aan dat individuen hebben gekregen trainen in een bepaald gebied. Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Cana… Meer informatie

Wie op zoek is naar voortgezet onderwijs in aanvulling op een bachelordiploma te winnen, wellicht geïnteresseerd zijn in het nastreven van een afgestudeerde certificaat. Deze certificering toont aan dat individuen hebben gekregen trainen in een bepaald gebied. 

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Ottawa wordt erkend als een van de best opgeleide steden in Canada. Bijna de helft van de bevolking is afgestudeerd aan de verschillende universiteiten en hogescholen. De belangrijkste hoger onderwijs instelling-Universiteit van Ottawa en Carleton University heeft direct en indirect bijgedragen.

Beste Graduate Certificaat Programma in Culinaire Vaardigheden in de Verenigde Ottawa in Canada

Lees Minder
Lees meer over studeren in Canada
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' ... +

Leer de klassieke technieken om ingrediënten te combineren tot rijke gebakjes. De belangrijkste ingrediënten in Franse patisserie zijn bloem, boter, eieren en 'savoir-faire!' Door hun verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen te leren, leert u hoe u verschillende soorten patisserie kunt maken, zoals pâte sablée, pâte feuilletée en choux paste; en traditionele gâteaux zoals Saint Honoré, het zwarte woud en Paris-Brest. De demonstraties en praktijksessies leiden u stap voor stap door de basis van de Franse patisserie. Basisgebak is de eerste stap, gevolgd door gemiddeld en superieur bij het voltooien van uw Diplôme de Pâtisserie. -
Graduate Certificate
Engels
sep 2021
Campus