ACADEMICCOURSES

Graduate Certificaat Programma's in de Verenigde Suzhou in China 2021

Een afgestudeerde certificaat is één hetzelfde academisch niveau als een bachelordiploma, maar het is vaak in een meer gespecialiseerde gebied. Dit betekent dat het een minder tijd te winnen, waardoor het een geschikte optie voor sommige mensen. 

Het ministerie van onderwijs loopt het onderwijs in China. De overheid geeft vaak een gedeeltelijke financiering van het hoger onderwijs in de technische en de openbare universiteiten. De Chinese overheid heeft ook academische curriculum die het mogelijk maakt de studenten met beroepsvaardigheden om hun talenten te koesteren.

Deze stad is een historisch en cultureel centrum in China. Een groot deel van de cultuur is beïnvloed door het aantal onderwijsinstellingen hier gevestigd. De verschillende mensen die komen om te studeren in de scholen als Universiteit voor Wetenschap en Technologie van Suzhou heeft de stad meer levendig en mooi gemaakt.

Cursus Studies in de Verenigde Suzhou in China

gevonden resultaten Filter

Afgestudeerd certificaat in het internationale bedrijfsvoering

Suzhou Centennial College
Graduate Certificate
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Centennial College's International Business Management programma zorgt ervoor dat u de belangrijkste industrie kennis die u nodig hebt om succesvol zaken op wereldwijde schaal ...

Lees meer