Filter
Graduate Certificate
Italië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Graduate Certificaat Programma's in Business in Italië

Een afgestudeerde certificaat helpt studenten om meer begrip over hun carrière veld te krijgen. Met het behalen van dit certificaat na een bachelordiploma, winstpotentieel van een individu groeit en ze zijn in staat om de huidige op de groei van hun industrie blijven ook.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Graduate Certificaat in Business in Italië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business, Italië

United International Business Schools

Graduate Certificate-programma's in Business Studies bestaan uit minimaal 12 Europese credits en duren 1 academiejaar van 3 tot 12 maanden part-time studies om te voltooi ... [+]

Top Graduate Certificaat Programma's in Business in Italië.

Start je carrière met ons Graduate Certificate in Business StudiesFlexibele studieprogramma's

Onze flexibele studieprogramma's zijn gebaseerd op het Amerikaanse model van hoger onderwijs , waardoor studenten hun cursussen kunnen kiezen op basis van cursusvereisten, eerdere studies, huidige interesses en toekomstige ambities .

United International Business Schools ( UIBS )

United International Business Schools ( UIBS ) is sinds 2002 toegewijd aan intercultureel onderwijs met een mondiaal perspectief en is een onafhankelijke particuliere onderwijsinstelling met campussen in Europa en Azië. UIBS biedt flexibele bedrijfs- en managementstudies aan op het niveau Undergraduate (Bachelor / BBA) en (Post) Graduate ( Master / MBA en Doctor / DBA ) dat leidt tot private (met programmacertificering geaccrediteerde) graden en tot Amerikaanse regionaal geaccrediteerde en Europese staten. erkende graden in samenwerking met onze academische partners.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
3 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands