Lees de Officiële Beschrijving

Afgestudeerd in Visual Merchandising

In het kader van de winkelruimte, wordt de Visual Merchandising als een fundamentele discipline verantwoordelijk voor het commerciële beheer van het product op het moment van verkoop professional.

Communicatie met de consument en hun loyaliteit, de segmentatie van de verkoop van producten de ruimte, de winstgevendheid, de aankoop proces, personeelsmanagement, logistiek, enz., Zijn kwesties in verband met de discipline van Visual Merchandising.

Deze opleiding wordt aangevuld met andere niet-specifieke middelen van de visuele, zoals het ontwerp van commerciële meubels of presentatie en communicatie van de projecten, die verdere integratie zal helpen bij het werk teams en bieden professionele hogere capaciteit voor het geïntegreerde beheer punt verkoop.

Als de Graduate ontwerp van commerciële ruimtes bepaalt de omvang van het werk van interieurontwerper ruimten in het definiëren van de formele en technische aspecten van de ruimte voor de toereikendheid van de business idee om de verstandige werkelijkheid is dit Graduate Visual Merchandising doet in de zin van het definiëren van de vereisten van de latere beheer van het verkooppunt. Omdat daarom ideaal voor zowel de ontwerper en de manager van het stopcontact stekker.

DOELSTELLINGEN VAN DE TRAINING

Hoofddoelstelling Dit postdoctorale programma is om professionals te trainen in het gebied van Window dressing en Visual Merchandising te stroomlijnen en de processen te optimaliseren in een winkel.

De student zal een duidelijke visie van de belangrijkste gebieden van het beheer van een verkooppunt in staat zijn om een ​​project management en commerciële activiteiten te ontwikkelen, te domineren en de lancering van elk gebied van een verkooppunt te krijgen.

 • Ontwikkelen van communicatieve vaardigheden en de samenwerking met professionals uit de industrie.

 • Ontwerp en productie van projecten Window Dressing, Visual Merchandising en Business Furniture.

 • Gebruik instrumenten die Escaparatismo projecten, Visual Merchandising en Business Furniture.

 • Communiceer het project ontwikkelde een gespecialiseerd publiek met behulp van de taal van Visual Merchandising bezitten.

 • Begrijp de eisen en beperkingen van Visual Merchandising Project.

 • Gebruik een lijn van denken om een ​​schetsontwerp visual merchandising ontwikkelen.

 • Ontwikkelen van voorstellen voor commercieel meubilair en technische ontwikkeling.

CURRICULUM

The Graduate Visual Merchandising, heeft de taak om de professionele discipline die belast is met het beheer van het verkooppunt te definiëren.

Het is verdeeld in 4 modules waarin de theoretische vraagstukken die nodig is voor de ontwikkeling van professionele acties geleerd Visual Merchandising en geven een overzicht van de verantwoordelijkheden van het beheer van het verkooppunt. De theorie wordt geverifieerd met werk en oefeningen.

Vanaf de eerste module ook dat ze verhogen de doelstellingen die moeten worden verkregen van de Graduate Final Project en in de laatste module, is volledig ontwikkeld voor verdere verdediging in een hof van gespecialiseerde professionals. De student zal de steun van een mentor die u zal begeleiden door het proces van het project werk.

Het programma zal worden aangevuld met lezingen door professionals en met een rondleiding Retail soorten.

 • Module I - Business Development Concept, interne regeling van het verkooppunt
 • Module II - Visual Merchandising. Development. Beheer
 • Module III - Creatie en conceptualisering van de commerciële formule
 • Module IV - Ontwikkeling van vaardigheden voor een Visual Merchandiser

PROFESSIONAL uitjes

 • Visual Merchandiser professioneel.
 • Professionele etaleur.
 • POS Manager.
 • Bedrijfsadviseur.

DATA PAPIER

Probleem: 6th Edition

Kwalificatie: Visual Merchandising afgestudeerd aan de Universiteit van Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

Credits: 30 ECTS

School periode: Van 8 oktober 2015 tot mei 2016. Presentatie PFE: juni 2016

Uur: Dinsdag en donderdag van 16u tot 19u

Modalidad: Klas

Taal: Spaans

Prijs: € 3480

Toegang: Afgestudeerden en / of afgestudeerden. Hogere afgestudeerden. Hoger opleidingsniveau cycli van beeldende kunst en vormgeving, en professionele families: Interieur design, grafisch ontwerp, industrieel ontwerp en toegepaste kunst kleding. Professionals zonder specifieke kwalificaties sector die professionele ervaring kunnen aantonen. De toegang tot de cursus wordt bepaald door een selectieproces.

Waarnemingen: Spaans intensieve cursus in september voor buitenlandse studenten die willen inschrijven in de Masters (keuzevak).

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 14 andere vakken van Bau Design College of Barcelona »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
3,480 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum