Geloof en globalisering

Helsinki Summer School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Geloof en globalisering

Helsinki Summer School

Geloof en Globalisering

ORGANISATOR:

Faculteit der Godgeleerdheid van de Universiteit van Helsinki

DATA:

8.-2017/08/24

PRIJZEN:

850-1400 EUR

Met dank aan:

5 ECTS

COÖRDINATOR:

ville Päivänsalo

Target studenten

Deze cursus is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de aformentioned kwesties van geloof en globalisering vanuit het perspectief van bijvoorbeeld religieuze studies / theologie, politieke filosofie, internationale betrekkingen, sociologie, geschiedenis (ideeën), interculturele studies of de ethiek van de menselijke ontwikkeling . De cursus wordt aanbevolen voor studenten in hun 3e jaar of daarbuiten.

Synopsis

Dit Helsinki Summer School cursus wordt een aantal van de belangrijkste kwesties van religie en geweld alsook religieus geïnspireerde ethiek in het gezicht van de seculiere moderniteit en globalisering. Het is ontworpen om de deelnemers met (1) een basiskennis van enkele van de belangrijkste historische paradigma's van tolerantie, geweld en dialogische justitie over culturele sferen en (2) voorbereidende mogelijkheden om deel te nemen aan de real-life bespreking van het geloof-gerelateerde rusten conflicten en ethiek in onze wereldwijde leeftijd. Het tweede doel van de cursus wordt nagestreefd in het bijzonder door middel van twee symposia, een open symposium (selectief) en een interne. Door middel van het schrijven van hun opleiding essays evenals door het leveren van hun eigen presentaties en te bespreken, zal de leerlingen ondersteund worden om te groeien in de richting van expertise op het gebied van religie, conflicten en dialogische rechtvaardigheid.

Leerdoelen

Na het nemen van de cursus kunnen de studenten een aantal van de belangrijkste historische paradigma's van tolerantie, geweld en dialogische justitie over cultureel gebied te begrijpen en zij hebben voorlopige capaciteiten om deel aan de real-life discussie over het geloof gerelateerde conflicten en ethiek te nemen aan onze wereldwijde leeftijd .

Methoden natuurlijk formaat en onderwijs

De cursus bestaat uit lezingen, lezingen, presentaties, essays, discussie en reflectie. De lezingen en de discussies tijdens de eerste en de tweede week zal de voorbereiding van de studenten om actief deel te nemen aan het onderwijs gebeurtenissen tijdens de laatste week met de gastdocenten. Sommige van de meer progressieve studenten worden uitgenodigd om hun presentaties in de Open Symposium, dat voor het publiek toegankelijk zullen zijn, en de anderen in de interne symposium zal presenteren.

Middelen en beoordelingscriteria

Grading schaal: 5 = uitstekend 4 = zeer goed 3 = goed 2 = gemiddeld 1 = slecht = 0 mislukken. Beoordeling is gebaseerd op:

  • Participatie tijdens lezingen (rekening houdend met de pre-waarden) en klasse opdrachten (30%)
  • Presentatie in de interne of de open symposium (35%)
  • Natuurlijk essay (35%)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
17 dagen
Voltijd
Price
Prijs
850 EUR
850-1400 EUR
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan