Lees de Officiële Beschrijving

* Ontwikkeling van uw algemene management perspectief
* Forge een leiderschap agenda en strategie voor de HR-functie
* Uitvoeren van praktijken die waarde toevoegen aan belangrijke zakelijke beslissingenWie zou moeten deelnemen

Als u een senior HR executive of een algemeen directeur die het belang van HR realiseert voor uw zakelijk succes, vindt u dit programma van enorme waarde. HR-professionals van grote bedrijven die waarschijnlijk senior HR rollen binnen drie tot vijf jaar zijn ook geschikte kandidaten.Leerdoelen

De Advanced Human Resource Executive Program aanzienlijk zal verbeteren uw kennis en competentie aan de dubbele rol te vervullen als een lid van uw senior management team, en als leider van de human resources functie.Unieke functies

De Advanced Human Resource Executive Program wordt beschouwd als de meest vooraanstaande programma voor senior human resource managers. Je zult nauw samen met wereldwijd gerenommeerde onderzoekers en docenten op het gebied van human resource management.

Het materiaal gepresenteerd in het programma is gebaseerd op een uitgebreide bekroonde studie, uitgevoerd door Ross School of Business van Faculteit Wayne Brockbank en David Ulrich, onderzoeken hoe HR-praktijken en professionals steeds belangrijker rol spelen in het behoud van een competitief voordeel in het bedrijfsleven. Nu in zijn vierde ronde, deze studie bevat actuele informatie over competenties en trends op basis van gegevens verzameld van meer dan 20.000 HR-professionals in honderden bedrijven over de hele wereld.

De resultaten van de Human Resource Competency Study biedt u de nieuwste ideeën over hoe nieuwe mogelijkheden te bouwen voor de volgende praktijken en de competenties die de strategische bijdrage van de HR-professional zal bepalen.


Zie 32 andere vakken van Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Juli 2019
Duration
2 weken
Deeltijd
Prijs
20,300 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019