Geavanceerde Diploma of Acting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

"Hoe kom je in acteren" is een vraag gesteld door veel aspirant-acteurs in Australië. Als zodanig levert New York Film Academy Australia het nationaal erkende trainingsprogramma CUA60615 - Advanced Diploma of Screen and Media met gekozen cursussen gericht op het ambacht en de activiteiten van acteren voor film. In de loop van de twee semesters van het programma leren studenten hoe ze de overgang kunnen maken van acteren op het podium naar acteren voor een camera.

Immers, als het gaat om acteren in een film, televisieshow of webserie, moeten acteurs worstelen met tal van afleidingen en uitdagingen die nieuw voor hen kunnen zijn, van het hebben van veel crewleden over de set, tot het samenwerken met de regisseur op zijn / haar visie. Acteurs zullen leren dat het cultiveren van een uitvoering op commando een vaardigheid is die niet eenvoudigweg intuïtief is. De acteerlessen die worden aangeboden aan de New York Film Academy geven studenten de tools die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan door 'al doende leren'.

Studenten in Australië hebben de mogelijkheid om te studeren aan de NYFA Australia Gold Coast-campus. Studenten van NYFA Australia studeren in het kader van de faculteit van de Academie van wereldklasse, bestaande uit professionele acteurs die in het hele land en de rest van de wereld in films en televisieshows blijven werken. Bovendien nemen studenten een breed scala aan acteerklassen die zijn ontworpen om hen bloot te stellen aan elk facet van acteren voor film, terwijl ze worden voorbereid op het bereiken van hun professionele doelen bij het voltooien van het programma.

Naast hun instructie in de klas krijgen studenten ook uitgebreide ervaring met het uitvoeren van verschillende rollen door middel van oefeningen voor de camera, ofwel door workshops onder toezicht van acteurs of door samen te werken met filmschoolstudenten om aan originele filmprojecten te werken, waardoor ze realistisch worden op -set ervaring die onze acteerschool een uitstekende reputatie heeft opgeleverd.

CUA60615 - Geavanceerd schermdiploma

Studenten nemen een breed scala aan acteerlessen, met betrekking tot alles van de essentie van het optreden voor een camera, tot het uitvoeren op het podium voor een live publiek. De contacturen omvatten instructie in de klas en workshops onder leiding van een instructeur, waarbij studenten hands-on ervaring opdoen met het leren van beproefde technieken die hen voorbereiden op de industrie. Dit alles gebeurt onder begeleiding van deskundige instructeurs die actieve professionals zijn in hun vakgebied.

CUA60615 - Geavanceerd schermdiploma

In aanvulling op het cursuswerk van het acteerprogramma, zullen studenten in de loop van het programma een veelheid aan projecten voltooien die hen helpen om vaardigheden op professioneel niveau te ontwikkelen, werkend aan alles, van korte oefeningen tot live podiumproductie, en kort filmscène werk. Studenten kunnen verwachten filmprojecten te voltooien die de volgende ideeën en concepten behandelen:

 • Handelen voor film
 • Acting Techniques
 • Stem en beweging
 • Zakendoen
 • Inleiding tot film
 • Filmcraft
 • Toespraak
 • Scene Study

CUA60615 - Geavanceerd schermdiploma

Succesvolle afronding van de NYFA Australia CUA51015 - Diploma van scherm en media (cursussen - waarnemend focus) of gelijkwaardig.

CUA60615 - Geavanceerd schermdiploma

Geïnteresseerde studenten moeten het volgende indienen, voorafgaand aan het bijwonen van een panelgesprek:

 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Creatieve portfolio
 • Verklaring van doel
 • Een formeel interviewproces

Extra actieprogramma-aanbod op NYFA Australië

 • CUA51015 - Diploma van scherm en media - acteren voor film
 • Kortetermijnactivitie voor filmworkshops

LET OP: Dit programma komt overeen met het tweede semester van het eenjarige certificaatprogramma van de New York Film Academy zoals dat wordt aangeboden in de Verenigde Staten. Studenten die het programma succesvol hebben afgerond, ontvangen een CUA60615 - Advanced Diploma of Screen and Media en een transcriptie voor het tweede semester van het certificaattraject van de Verenigde Staten.

Start data

• september 2018 • januari 2019
• mei 2019 • juli 2019
• september 2019

Laatst bijgewerkt op aug 2018

Over de school

The New York Film Academy was founded by veteran producer Jerry Sherlock in 1992, who produced such classics as "The Hunt for the Red October". Encouraged by friends of his who wanted to send their ch ... Lees meer

The New York Film Academy was founded by veteran producer Jerry Sherlock in 1992, who produced such classics as "The Hunt for the Red October". Encouraged by friends of his who wanted to send their children to film school, but found the prices too costly, Sherlock designed a school that was not only affordable, but more importantly, was founded on the principle of learning by doing. Lees Minder