Lees de Officiële Beschrijving

Een gevorderde graad in Human Resource Management leert u om de meest waardevolle activa van een bedrijf te identificeren en te maximaliseren: het talent en de mogelijkheden van zijn werknemers.

Ons Advanced Certificate-programma biedt een zakelijk, praktijkgericht certificaat. We hebben ons programma zo ontworpen dat het voldoet aan de universeel erkende hoogste normen voor HR-praktijken, zoals vastgesteld door de Society for Human Resources Management (SHRM) ®.

Het is ideaal voor zakelijke professionals die hun human resource management kennis en verkoopbaarheid willen versterken. Uitgerust met een geavanceerd certificaat, zijn studenten bereid om door te gaan in het human resource management-gebied van hun organisatie, als onafhankelijke consultants en docenten.

studierichting

Dit 15-credit, 5-gangen programma omvat cursussen in zakelijke stichtingen en systemen voor personeelsbeheer, arbeidsrecht, ethiek en verantwoording, en verandermanagement. Je volgt de volgende vakken uit het curriculum van de master:

  • MBAN 607 Managing for Change
  • MBAN 620 Global Human Resource Management
  • MBAN 621 wereldwijde arbeidswetgeving
  • MSBN 605 Ethiek op de wereldmarktplaats
  • MSHN 620 Business Foundations voor Human Resource Management

Als u besluit om een MS in Human Resource Management of MBA na te streven na het behalen van het geavanceerde certificaatprogramma, kunt u mogelijk maximaal zes studiepunten toepassen op uw masterdiploma.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op January 7, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Prijs
685 USD
- per tegoed
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019