Lees de Officiële Beschrijving

We hebben onze vernieuwde Advanced Project Management Cursus-en nu ook Project Risk Management. Dezelfde geweldige opleiding; alleen maar meer diepgang. Project Risk Management filters zijn weg in de loop, maar heeft een intensieve module gewijd aan het onderwerp ook.

Als het je lukt projecten elke dag en behoefte geavanceerde vaardigheden, deze cursus is de tweede stap voor de verdere ontwikkeling voor elk project manager. Voor een maximale natuurlijk voordeel, raden wij u aan om de ontwikkeling van Project Management Skills of een gelijkwaardige cursus te volgen en ten minste een jaar praktische ervaring in projectmanagement. De deelnemers moeten lezen voordat project management principes om het bijwonen van deze cursus.

Deze cursus is een belangrijke basis cursus voor het Project Management Professional (PMP ®) certificering. De deelnemers krijgen de Gids voor Management Body of Knowledge (PMBOK), evenals andere klas materialen Project.

Onderwerpen zijn onder meer:

  • Terug naar de basis: het grote plaatje, project scope en parameters, de werkelijkheid driehoek, project en product life cycle, flow van het werk, project management processen, en de gemeenschappelijke fasen van een project.

  • The Perfect Structuur: de organisatie work flow, traditionele, lijn of puur product organisatie, voor-en nadelen in de standaard matrix, het ontwikkelen van het werk de integratie posities, centrum voor project management expertise, het sturen van de organisatievorm, de strategische business unit project management, en de PMO-oorzaken van hun ondergang.

  • Het beheren van in de Real World: beheer scholen van denken, project gezag, projectleiding, interpersoonlijke invloeden, belemmeringen voor teamontwikkeling project, regie, monitoring & controlling, management valkuilen en conflictbeheersing.

  • Het beheersen van de Big Picture: prestatiemeting baseline, exploitatiecyclus, Schmidt in kaart brengen, schema controle, rollende golf ontwikkelingsproces

  • Risk Management: risk management, tolerantie voor risico, risico processen, beslissingsbomen

  • Global Projects: unieke aspecten in wereldwijde projecten, virtuele teams, culturele impact op de Pombo kennisgebieden, wereldwijde projecten checklist, interne en externe factoren die van invloed project management

  • Kennismaking met de Next Level: Project Management Maturity Model, het ontwikkelen van effectieve procedurele documentatie, project management methodieken, Critical Chain methode, onderwerpen voor PMG integratie, continue verbetering, Six Sigma, het beheren van meerdere projecten en projecten geërfd.Doelgroep


Projectmanagers die weten de basisprincipes van projectmanagement, maar moeten verdere ontwikkeling van hun vaardigheden, iedereen die van plan de nationale PMP ®-certificering na te streven

Zie 31 andere vakken van University of Tulsa College of Business Administration »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
3 dagen
Deeltijd
Prijs
1,895 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum