Lees de Officiële Beschrijving

Geautomatiseerde Office Management

&nbsp

Studenten leren de computer office management door het gebruik van de computers en verschillende programma's, het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, en personeelsmanagement. Ons doel is voor elke student om leiderschap vaardigheden te ontwikkelen, en het programma gebruik.

&nbsp

Employment Outlook: Administratief, Coördinator, Office Manager, Marketing, Supervisor, General Office, marketing, afdeling Human Resources, en nog veel meer.

&nbsp

Aanvullende informatie: Studenten van een M-1 visum te verkrijgen door het inschrijven in dit programma.

&nbsp

Programma:

  • Maandag - vrijdag (behalve op feestdagen)
  • Veertien-tot-achttien
  • 10 maanden-programma
  • Certificering Cursus

Module I: Inleiding tot computers en typen

De student kunnen de verschillende onderdelen van de computer te identificeren, de verschillende besturingssystemen onderscheiden en kunnen bepalen of een computer systeem is goed verkrijgbaar.

&nbsp

De student zal ook leren om ten minste 35 woorden per minuut typen met 95-98% nauwkeurigheid.

&nbsp

&nbsp

Module II: Medical Billing

Aan het einde van deze module zal de student in staat zijn om grote verzekeringsprogramma's en de federale gezondheidszorg wetgeving te beschrijven.

&nbsp

De cursus biedt een basiskennis van medische diagnoses en procedures codering systemen en complete verzekeringsclaims.

Module III: Microsoft Windows

Aan het einde van deze module zal de student in staat zijn om aan te tonen vloeiend in het gebruik van Microsoft Windows-software, die de basis vormt voor het leren en het beheer van software.

&nbsp

Daarnaast zal de student in staat om de computer te verbeteren met extra's, over de verschillende functies te leren, en terminologie.

&nbsp

&nbsp

Module IV: Microsoft Word

Na het beëindigen van deze module zal de student de mogelijkheid van het creëren van een verscheidenheid van documenten met behulp van deze software.

&nbsp

Onder deze documenten zijn brieven, memo's, cv's, flyers, nieuwsbrieven en reclame, die kan van groot nut zijn op de werkplek.

&nbsp

&nbsp

Module V: Microsoft Excel

Aan het einde van module V zal de student in staat zijn om de kennis van het maken van verschillende documenten met behulp van de spreadsheet, zoals agenda, grafieken, grafiek, en de datum binnenkomst te tonen.

&nbsp

Bovendien zal formules in het programma presenteren kritisch denken taken die kunnen helpen de student oplossen van problemen met getallen, patronen en sequenties.

&nbsp

&nbsp

Module VI: Microsoft Access

In Module VI student in staat zal zijn om aan te tonen hoe het maken en onderhouden van een database.

&nbsp

De student krijgt de gelegenheid om informatie en opnemen collecties en rapporten te organiseren.

&nbsp

&nbsp

Module VII: Microsoft PowerPoint

Student zal in staat zijn om competentie aan te tonen in het proces van de presentatie van elk type van informatie aan een publiek.

&nbsp

Deze software helpt de student met een visuele indruk van de feiten wordt geleverd. De student zal de mogelijkheid hebben om de presentatie met geluid, graphics en de nodige informatie te verbeteren.

Module VIII: Office Procedures

Aan het einde van module VIII, zal de student in staat zijn om het zoeken naar werk vaardigheden en geschiktheid te beschikken met het werken in een professionele omgeving.

&nbsp

Daarnaast zal de student in staat zijn om moeilijke situaties op de werkplek te behandelen en uitstekende communicatieve vaardigheden te verkrijgen.

Zie 4 andere vakken van Hamilton College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
10 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019