Gastronomische Korte Cursussen

Le Cordon Bleu Ottawa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Gastronomische Korte Cursussen

Le Cordon Bleu Ottawa

Gourmet Short Courses

Voor meer dan een eeuw heeft Le Cordon Bleu het mogelijk gemaakt om ambitieuze ambtenaren te realiseren. Hoewel veel Le Cordon Bleu-studenten al wat culinaire ervaring hebben, komen er een groot aantal uit diverse academische disciplines en professionele achtergronden . Sommigen zijn op zoek naar een nieuwe carrière, en anderen zoeken hun interesses of vooruitgang in hun huidige beroep te combineren. Onze studenten streven naar succesvolle carrières op een breed scala aan terreinen, waaronder restaurant keukens, horeca, restaurant en hotel management, journalistiek, advies, food service, food styling en educatie.

Enkele van onze opkomende cursussen zijn onder meer:

Moleculaire Gastronomie - Geavanceerde Keuken Technieken

Eerste demonstratie: maandag 14 augustus 2017 | 17.00 uur tot 19.00 uur Tweede demonstratie: maandag 2 oktober 2017 | 17.00 uur tot 19.00 uur Bekijk als onze Chefs de nieuwste moleculaire gastronomie trends in de keuken tonen! De demonstratie zorgt ervoor dat je creativiteit in de keuken stimuleert met behulp van de nieuwste geavanceerde technieken.

Tour De France - Keuken Maandag 18 september 2017 tot en met donderdag 21 september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrijk heeft een reputatie als de bestemming voor uitstekende keuken om een ​​reden! Het Franse koken is geëvolueerd over de lange geschiedenis van het land, waarbij elke regio zijn eigen onderscheiden voedsel en unieke ingrediënten heeft. Er zijn twaalf grote regio's van Frankrijk als het gaat om keuken en elke dag van de cursus treft u drie. U leert klassieke technieken door een Le Cordon Bleu Chef, en u gaat dan in de praktische keuken om geselecteerde menu's voor te bereiden die het allerbeste van de Franse keuken markeren. Eet smakelijk!

Inleiding tot Basic Pastry & Cuisine

Maandag 25 september tot en met donderdag 28 september 2017 | 12:00 - 16:00 Ervaar wat het echt leuk is om keuken en gebak in Le Cordon Bleu Ottawa te studeren!

De introductie van gebak en keuken geeft u een idee van het volledige programma, evenals een solide basis op wat u kunt verwachten. De korte cursus zal de deuren openen voor de avonturen van de Franse keuken en gebak. Vanaf de eerste dag in de keuken begint u basismesvaardigheden, groentesneden, basiese Franse culinaire voorwaarden en hoe u bepaalde vlees voorbereidt en kookt.

Het gebakje leert u de basistechnieken voor deeg, basis entremets zoals macarons, chocoladetaart en seizoensgebonden fruittaarten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 9, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Locations
Canada - Ottawa, Ontario
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Canada - Ottawa, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan