GMAT

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De GMAT ® (Graduate Management Admission Test) is vereist voor de toelating tot MBA en andere post-graduate programma's op de belangrijkste universiteiten en business schools.

De GMAT beoordeelt de examinandus met 4 verschillende onderdelen: Analytical schrijfopdracht, Integrated Reasoning, Quantitative Section, Verbal Section.

ANALYTISCHE schrijfopdracht

Dit gedeelte vereist het schrijven van een essay, dat later wordt gescand en scoort de redelijkheid van de veronderstellingen en conclusies die het essay biedt evalueren.

GEÏNTEGREERDE REDENEREN

Dit gedeelte test de mogelijkheid om informatie en data uit verschillende bronnen, zoals grafieken, tabellen, e-mails, enz. Te beoordelen

VERBAL AFDELING

Dit gedeelte van de test beoordeelt logisch denken, kritisch inzicht van een tekst en correcte grammaticale kennis van het Engels. De vragen zijn onderverdeeld in 3 secties: Kritische Redeneren, begrijpend lezen, Zin Correctie.

KWANTITATIEVE AFDELING

Deze sectie is gewijd aan de beoordeling van logisch redeneren en wiskunde vaardigheden. De vragen zijn onderverdeeld in 2 delen: Problem Solving en Data Sufficiency.

Alle MasterPrep GMAT cursussen zijn inclusief toegang tot onze exclusieve online platform.

U kunt studeren in uw eigen tempo en profiteren van:

 • Computer adaptief systeem vergelijkbaar met GMAT zichzelf
 • Video verklaringen voor elk GMAT onderwerp
 • Meer dan 5500 praktische vragen met uitleg
 • Gepersonaliseerde studieplan
 • 4 ingebouwde volledige lengte GMAT simulaties

Voor degenen die liever om te oefenen op hun eigen, MasterPrep biedt twee opties:

GMAT GOLD

 • MasterPrep GMAT Book
 • 5 realistische full-length GMAT Simulaties
 • 5 uur live support
 • € 460

GMAT SILVER

 • Toegang tot de MasterPrep exclusieve online platform
 • € 250

Waarom MasterPrep

uitzonderlijke Leraren

Onze trainers blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van de voorbereiding van de proef en bieden de hoogste kwaliteit van het onderwijs in de industrie.

Uitstekende Curriculum

Onze leermiddelen en toegewijde online platforms bieden u de uitgebreide en up-to-date onderzoek en de praktijk materiaal dat nodig is om uit te blinken in de gekozen proef.

kleine Groepen

Er is bewust gekozen om de omvang van onze fractie cursussen om te kunnen meer specifiek op moet elke student beperken.

360 ° Dienst

Van voorbereiding van de proef, de toelating counseling, essay editing en coaching, zullen wij u voorzien van alle belangrijke elementen die nodig zijn voor uw succes.

Laatst bijgewerkt op jun 2016

Over de school

MasterPrep is an international team of professional instructors whose services are aimed at helping candidates reach the highest possible test scores. MasterPrep means confidently walking towards your ... Lees meer

MasterPrep is an international team of professional instructors whose services are aimed at helping candidates reach the highest possible test scores. MasterPrep means confidently walking towards your admission to MBA Programs or Master’s/Undergraduate degrees or business schools worldwide. Lees Minder
Milaan , Rome , Napels , Zürich + 3 Meer Minder