French Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

French Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Beheers de fundamenten van de traditionele Franse bakkerij-kunst door een intensieve professionele training van 2 maanden. Van de voorbereiding van gewone, traditionele of speciale broden tot het maken van gerezen of bladerdeeg-kenners, leert u de essentiële technieken van professionals. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijde onderwijsmethoden van kleine groepinstellingen en hoge praktijk om het onderwijs te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een persoonlijke follow-up te leveren.

KLASSIEK TYPE • 85% hands-on • 15% theorie

MODULES
• Broden en viennoiseries (traditionele, regionale, speciale en gegarneerde broden en viennoiseries)
• Regionale taarten en desserts
• Snacking en cateringproducten
• Meilleur Ouvrier de France-broden
• Buffetvoorbereiding en eindexamen

DUUR: 2 maanden intensieve hands-on training (+ 1-maandelijkse optionele stage)

DATA
Van 14 mei tot 6 juli 2018
Van 13 augustus tot 5 oktober 2018 Excellence in de praktijk

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 9, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2018
Aug. 27, 2018
Duration
Duur
2 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,100 EUR
Locations
Frankrijk - Yssingeaux, Auvergne
Startdatum: Mei 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 6, 2018
Startdatum: Aug. 27, 2018
Aanmeldingslimiet Aug. 10, 2018
Einddatum Oct. 19, 2018
Dates
Mei 2018
Frankrijk - Yssingeaux, Auvergne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 6, 2018
Aug. 27, 2018
Frankrijk - Yssingeaux, Auvergne
Aanmeldingslimiet Aug. 10, 2018
Einddatum Oct. 19, 2018
Price
Alle taksen inbegrepen