French Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

French Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Beheers de fundamenten van de traditionele Franse bakkerij-kunst door middel van een intensieve beroepsopleiding van 2 maanden. Van de voorbereiding van gewone, traditionele of speciale broden tot het maken van gerezen of bladerdeeg-kenners, leert u de essentiële technieken van professionals. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

KLASSIEK TYPE • 85% hands-on • 15% theorie

MODULES
• Broden en viennoiseries (traditionele, regionale, speciale en gegarneerde broden en viennoiseries)
• Regionale taarten en desserts
• Snacking en cateringproducten
• Meilleur Ouvrier de France-broden
• Buffetvoorbereiding en eindexamen

DUUR: 2 maanden intensieve hands-on training (1 maand optionele stage)

DATUM
Van 13 mei tot 5 juli 2019

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 30, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 13, 2019
Duration
Duur
2 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,100 EUR
nettoprijzen - Early bird rates available. Neem contact met ons op voor meer informatie: international@ducasse.com
Locations
Frankrijk - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Startdatum : Mei 13, 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 5, 2019
Dates
Mei 13, 2019
Frankrijk - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 5, 2019