Franse chocolade- en zoetwarenkunstbenodigdheden
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Yssingeaux, Frankrijk
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 maanden
Tempo
Full time
Collegegeld
EUR 9.190 / per course *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* netto prijzen.
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Gericht op liefhebbers en ondernemers, verlicht dit programma de vaardigheden en technieken die van Franse chocolatiers de afgunst van de wereld hebben gemaakt. In samenwerking met gerenommeerde chef-koks en experts leert u hoe u de basistechnieken voor het maken van chocolade en zoetwaren kunt toepassen en krijgt u unieke inzichten in nieuwe chocoladetrends en ingrediënten.
Met toegepaste theorie verspreid over het programma, plus bedrijfsbezoeken en sessies gewijd aan ontwerp en fotografie, zal het programma u voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om te werken met chocolade en verschillende producten maken, waaronder desserts op basis van chocolade, chocolaatjes en banketbakkers.
Vacatures en carrièremogelijkheden:
- Ondernemer
- Chocolatier en banketbakker
- Chocolade en snoep ontwerp
- Chocoladeproductie
Duur: 2 maanden
Programmastructuur:
- Chocolade Fundamentele Technieken -3 weken
- Zoetwaren - 2 weken
- Op chocolade gebaseerd gebak - 1 week
- Artistieke Meesterwerken - 2 weken
Toelatingsvoorwaarden:
Geen eerdere graad of ervaring vereist
18 jaar minimum
Frans A2
Volgende intake - van 6 juli 2020 - 28 augustus 2020
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
- Port-Valais, Zwitserland
Postgraduaat in geavanceerde gebak en chocolade
- Barcelona, Spanje
Inleiding tot de grondbeginselen van chocolade en zoetwaren (certificaat)
- Paris, Frankrijk