Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Franse chocolade- en zoetwarenkunstbenodigdheden

Franse chocolade- en zoetwarenkunstbenodigdheden

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Belangrijke informatie


Campuslocatie

Yssingeaux, Frankrijk

Talen

Engels

Studieformaat

Op de campus

Duur

2 maanden

Tempo

Full time

Collegegeld

EUR 9.190 / per course *

Deadline voor aanmelding

Informatie aanvragen

Eerste startdatum

Informatie aanvragen

* netto prijzen.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
    • Port-Valais, Zwitserland
  • Postgraduaat in geavanceerde gebak en chocolade
    • Barcelona, Spanje
  • Inleiding tot de grondbeginselen van chocolade en zoetwaren (certificaat)
    • Paris, Frankrijk