Franse Chocolade & Zoetwarenkunst

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Franse Chocolade & Zoetwarenkunst

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Leer de grondbeginselen van de chocolade- en zoetwarenkunsten kennen via een intensieve professionele training van 2 maanden. Je zult de essentiële technieken van de professional leren en toepassen om chocolade, zoetwaren, gebak op chocoladebasis en artistieke stukken te produceren. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven. KLASSE TYPE • 80% hands-on • 20% theorie MODULES
• Chocola
• Zoetwaren
• Gebak op basis van chocolade
• Artistieke stukken chocolade en suiker
• Buffetvoorbereiding en eindexamen

LOOPTIJD
2 maanden intensieve hands-on training (+ 1 maand optionele stage)

DATA
Van 14 mei tot 6 juli 2018
Van 13 augustus tot 5 oktober 2018 Excellence in de praktijk

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 9, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2018
Aug. 27, 2018
Duration
Duur
2 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,100 EUR
Locations
Frankrijk - Yssingeaux, Auvergne
Startdatum: Mei 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 6, 2018
Startdatum: Aug. 27, 2018
Aanmeldingslimiet Aug. 10, 2018
Einddatum Oct. 19, 2018
Dates
Mei 2018
Frankrijk - Yssingeaux, Auvergne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 6, 2018
Aug. 27, 2018
Frankrijk - Yssingeaux, Auvergne
Aanmeldingslimiet Aug. 10, 2018
Einddatum Oct. 19, 2018
Price
Alle taksen inbegrepen