Waarom Foundation Studies?

Met Foundation Studies kunt u zich concentreren op interessegebieden en tegelijkertijd uw academische vaardigheden verbeteren in een ondersteunende omgeving.

Studeer in je eigen tempo

Stichtingsstudies bieden twee startdata voor het hele jaar, zodat u een tijd kunt kiezen die bij u past.

Ondersteuning en individuele aandacht

Onze docenten en ondersteunend personeel bieden begeleiding, counseling, ondersteuning en individuele aandacht zodra u begint.

Mentorschap en sociale activiteiten

Ons First 30 Days-programma biedt u ondersteuning, begeleiding en geruststelling wanneer u zich vestigt in uw nieuwe huis hier in Melbourne. We bieden ook een reeks sociale activiteiten om je te helpen vrienden te maken en je aan te passen aan je nieuwe omgeving.

Hoe je zult leren

Je kunt kiezen om vakken te volgen op jouw interessegebied: kunst, design en architectuur; Bedrijf; Wetenschap, techniek en gezondheid.

Of u kunt ons algemene programma bestuderen, dat u toekomstige studiekeuzemogelijkheden biedt.

Pathways

Foundation Studies is je directe Pathway naar opleidingen aan de RMIT University.

Het is belangrijk dat u zich inschrijft voor de juiste Foundation Studies-cursussen zodat u verder kunt naar uw opleiding.

Wanneer u zich inschrijft, helpt uw docent u de onderwerpen te kiezen die het beste bij u passen en voldoet u aan de toelatingseisen van uw opleiding.

Bekijk een volledige lijst met programma's met gegarandeerde Pathways from Foundation Studies en hun invoervereisten hieronder.

 • Architectuur en bouwen
 • Kunst en ontwerp
 • Bedrijf
 • Communicatie en digitale media
 • Community Services en sociale wetenschappen
 • Computer- en informatietechnologie
 • Onderwijs en training
 • bouwkunde
 • Milieu en planning
 • Gezondheid en medische wetenschappen
 • Wetenschap

Academische toelatingseisen

Je moet met succes een middelbare school hebben voltooid die gelijk is aan een Australisch jaar 11 met een minimum-D-gemiddelde.

Het voldoen aan de minimale academische vereisten garandeert geen toegang. Uw aanvraag moet nog worden beoordeeld en geaccepteerd.

Voldoet niet aan de academische vereisten?

Als je niet voldoet aan de academische vereisten voor Foundation Studies, kun je de middelbare school kwalificatie van RMIT bestuderen, het Victorian Certificate of Education (VCE).

Na het behalen van een semester van VCE-jaar 11 met een minimum van een B-cijfer in het Engels en B of C in andere gebieden, kom je mogelijk in aanmerking voor Foundation Studies.

Engelse taalvereisten

Om dit programma te studeren, moet je een van de volgende Engelse taaltests afleggen:

 • IELTS (Academisch): minimum totale band van 5,5 (zonder individuele band onder 5,0)
 • TOEFL (Paper Based Test): minimum score van 530 (TWE 3.5)
 • TOEFL (Internet Based Test - IBT): minimum totale score van 50 (met een minimum van 5 in Reading, 5 in Listening, 14 in Speaking en 15 in Writing)
 • Pearson-test van het Engels (Academisch) (PTE (A)): minimum score van 42 (zonder communicatieband van minder dan 36)
 • Cambridge English: Advanced (CAE): minimaal 162 met niet minder dan 154 in een component.

Carrière

Een sterke basis voor succes

Fabio Hutagalung is afgestudeerd aan de Foundation Studies en de Bachelor of Design (Communication Design). Fabio werkt nu als Account Executive bij Encore Jakarta, een boutique-brandingbureau dat is gespecialiseerd in 3D-rendering.

"In Foundation Studies leerde ik over 3D-modelleren, schilderen en ook mixed media tekenen. Deze dingen werden de basis van mijn portfolio om in mijn Bachelor in Communicatieontwerp bij RMIT te komen.

Studeren in het buitenland interesseert me omdat ik in een andere cultuur wil leven en wil leren hoe mensen dingen anders doen in verschillende culturen. Melbourne is niet ver van mijn thuisland en heeft een aantal van de beste universiteiten in Australië en de wereld. Ik koos specifiek voor RMIT omdat het bekend staat om zijn ontwerpfaculteit. "

-Fabio HutagalungOndersteuning voor je carrière

Wat u ook van plan bent voor leven en werk, wij staan vlak achter u.

Bij RMIT ondersteunen we u bij elke stap om te slagen in uw studie.

We bieden ook veel programma's en services om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor uw werk tegen de tijd dat u afstudeert.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 3 andere vakken van RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology »

Laatst bijgewerkt op Februari 10, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
23,500 AUD
Op locaties
Op datum