Financieringscursus

European School of Economics London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Financieringscursus

European School of Economics London

ESE SPECIALISEERD PROGRAMMA - FINANSIE

De ESE Specialised programma in Finance is gericht op aspirant-fund managers en professionele analisten en onderzoekt de principes van de financiering en investeringsbeslissingen en de gevolgen daarvan in een breed scala van de hedendaagse management vraagstukken. De studenten niet alleen onderzoekt de externe oorzaken en gevolgen van de rijkdom, maar nog belangrijker worden aangespoord om te kijken naar het onzichtbare innerlijke oorzaken. Dit programma biedt een synthese van financieel beleid in een strategie, die de organisatie doel en doelstellingen integreert. De focus van de cursus ligt op het huidige denken over de waardering van de onderneming, investeringsbeslissing processen, financiering, en dividendbeleid, asset management, financiële strategieën en portfolio theorie. Deze cursus behandelt ook de financiële analyse, planning, en het concept van risico. Het omvat de vorming en het gebruik van de vlottende activa, werkkapitaal en kredietbeleid. Financieel beheer omvat het begrip van de lange termijn financieringsinstrumenten en de kapitaalstructuur.

Intake Data: Januari, april, september

financiën

Cursus Structuur

Studenten zullen vier van de volgende modules:

 • Multinational Corporate Finance
 • Fusies en Overnames
 • Value Assessment
 • investering
 • Risk Management
 • International Project Management
 • Cursusduur: één academische term
 • Leveringswijze: Elke module bestaat uit 100 uur leren; 30 uur worden besteed aan lezingen / seminars en de resterende tijd is bestemd voor gerichte leeractiviteiten, voorbereiding van de eindbeoordeling en zelfstudie.
 • Onderwijstaal: Engels
 • Opleidingsniveau: Postgraduaat

Toelatingseisen:

 • Aanvraagformulier, correct ingevuld (klik hier om online aan te vragen)
 • Een eerste graad in een relevant onderwerp of een gelijkwaardige beroepskwalificatie *
 • CV / CV + persoonlijke verklaring
 • Twee brieven van aanbeveling
 • IELTS / TOEFL ** score
 • Drie foto's (paspoort formaat)
 • Fotokopie van het paspoort / ID
 • Aanvraagvergoeding (£ 50) - hier online betaald of gericht aan de Europese School voor Economie ***
 • NB: Alle niet-Engels documenten moeten officieel worden vertaald.

* Kandidaten die niet over de vereiste kwalificatie beschikken, maar die voor een periode van minimaal 3 jaar relevante beroepservaring in een leidinggevende positie of hoger kunnen aantonen, worden ook in aanmerking genomen.

** Kandidaten die hun eerste diploma hebben afgerond of minstens 2 jaar in de Engelse taal hebben gestudeerd, hoeven deze test niet in te dienen. De commissie ontmoedigt elke kandidaat met een TOEFL-score van minder dan 577 (papiergebaseerd), 90 (internetgebaseerd) of IELTS-score lager dan 6,5 (minimaal 6,0 in elke vaardigheid) van toepassing, aangezien de taal van de instructie Engels is. De ETS-codes voor de Europese School voor Economie (voor de TOEFL) zijn: ESE London: 5977; ESE Rome: 1610; ESE Milaan: 5974; ESE Florence: 5976; ESE Madrid: 8833

*** ESE-aanmeldingsvergoedingen zijn niet terugbetaald en dienen vóór de verwerking van uw aanvraag (online of geldorder) aan de European School of Economics betaald te worden. De honorarium moet vergezeld gaan van een ingevulde aanvraag.

Aanvragen die zonder passende kosten komen, worden niet in aanmerking genomen.

Maximaal aantal deelnemers: 30 (om een ​​unieke leerervaring met een verhouding tussen professor aan studenten te verschaffen, worden niet meer dan 30 studenten toegelaten tot dit programma)

Stageprogramma: Na succesvolle afronding van de deelnemers aan het programma kan kiezen voor een 3-maanden durende stage gemonteerd op hun profiel en carrière doelstellingen. Een beoordeling van de ESE Plaatsing Officer zullen zij in aanmerking komen voor een plaatsing te bepalen. ****

Professional Voordelen: Deelnemers die afronding van deze cursus zullen hun vaardigheden aan te scherpen in hun huidige werk of hun professionele mogelijkheden uit te breiden op het gebied van fondsbeheer en investeringen analyse.

Credits & Erkenning: Na afronding van het programma, zullen de deelnemers worden beloond met een ESE Certificering van een succesvolle afronding van het programma.

Aanmeldingsprocedure: Voor het aanvragen van de cursus moeten kandidaten een online aanvraagformulier invullen en een niet terugbetaalbare aanvraag indienen met een vergoeding van £ 50,00.

**** Visa Reglement Toestemming

* Onder voorbehoud van wijzigingen op basis van elke Campus

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Apr. 2018
Duration
Duur
1 semester
Voltijd
Price
Prijs
4,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - City of London, Engeland
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Apr. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan