Filmmaking intensieve (5 dagen)

Australian Film Television and Radio School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Filmmaking intensieve (5 dagen)

Australian Film Television and Radio School

Het script is klaar - bent u?

In deze vijfdaagse filmmaking intensieve, krijg je druk in de AFTRS state-of-the-art studio te nemen een klasse pakte korte film script scherm.

Ervaren industrie filmmakers zullen de studenten met lezingen en snelle praktische oefeningen te begeleiden naar de belangrijkste gebieden van de regie, cinematografie te veroveren, en post-productie met behulp van Adobe Premiere Pro en de AFTRS professioneel geluid Mix Theatre.

U leert hoe te analyseren, af te breken, en repeteren van een kort script, om een ​​shoot te plannen en werken binnen een budget, werken met echte acteurs, verkleed een set, geluid opnemen en krijgen de binnenkant scoop over de innerlijke werking van de bemanning rollen en een filmset.

U zult hands-on ervaring op te doen werken HD-camera's, het bijwonen van vergaderingen van de productie, en het werken met professionele beeld & geluid redacteuren allemaal terwijl de samenwerking te creëren, licht, schieten en - het belangrijkste - eindigen een korte film.

Aan het eind van de week, worden de studenten aangemoedigd om familie en vrienden uit te nodigen om onze AFTRS Open Summer School 'Graduation' Screening.

Deze cursus is voor leerlingen van 18 +

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
5 dagen
Voltijd
Price
Prijs
1,250 AUD
Locations
Australië - Australia Online
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan