Filmmaking - 1 Jaar Programma

Prague Film School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Filmmaking - 1 Jaar Programma

Prague Film School

8 september 2017 - 26 mei 2018

Praag Film School leidt studenten op om film professionals. Dit wordt bereikt door de uitvoering van een Praxis-zware curriculum geïntegreerd met de theorie en analyse in de klas. Elke student is betrokken bij maximaal 30 producties per jaar, waarvan een groot deel eindigen in de top filmfestivals van de industrie.

De heersende ethos van Praag Film School is een mix van Europese art-house en de Amerikaanse onafhankelijke bioscopen. Maximaal 80 studenten per jaar inschrijven op de school, getrokken uit de beste scholen over de hele wereld en uit een breed scala van beroepen en achtergronden.

Anders dan veel nationale filmacademies of grote particuliere film scholen in het buitenland of in Europa, Praag Film School gekenmerkt door zijn kleine omvang. Dit geeft een bepaalde intimiteit aan de educatieve en filmmaken ervaring, het bevorderen van nauwe werkrelaties met docenten en studenten en bieden een gemakkelijke toegang tot filmmaken faciliteiten.

Gevestigd in Praag, is de stad Praag zelf die een leidende rol in de ervaring van de leerlingen op PFS speelt. Professionele producties komen uit alle hoeken van de wereld om te schieten in een van 's werelds mooiste hoofdsteden. Studenten in Praag Film School hebben de stad voor hen de hele tijd, als een klaslokaal, als een huis en als een filmset.

Films die in de loop van het jaar programma weerspiegelen een geleidelijke overgang van de basisprincipes van het filmmaken aan de succesvolle afronding van een goed gemaakte film. Elke fase van het proces is ontwikkeld onder toezicht van de faculteit waarvan de cursussen beslaan theoretische en technische onderwerpen gericht op het verdiepen van kennis en honen technische vaardigheden.

Het jaarprogramma is verdeeld in twee semesters. Eerste semester, elke student vult basiscursussen in scenarioschrijven, regie, cinematografie en editing. Studenten ook inschrijven in twee keuzevakken tijdens het ontvangen van een aanvullende opleiding in geluid, licht, beweging van de camera en grip.

Praktische oefeningen zijn geïntegreerd in het curriculum en elke student stuurt 4 films tijdens het werken op een andere 16 tot 20 producties in sommige bemanningsleden capaciteit.

Tijdens het tweede semester, studenten specialiseren in een of twee gebieden van hun keuze. Elk specialisme heeft zijn eigen curriculum. In het kader van de specialisaties elke student schrijft en stuurt 2-3 films en werkt op een 12-14 producties in verschillende posities bemanning.

De grote nadruk van het tweede semester wordt geplaatst op de Diploma Film, die van de film festival kwaliteit moet zijn.

Deadline

Vroeg-Actie Deadline: 8 december 2014 Final Deadline: 23 februari 2015

Vergoedingen

  • Collegegeld: 14.900 Euro - Equipment Prijs: 900 euro [geldt niet voor handelend filmprogramma] Waarom studeren aan PRAAG Film School?

-Praxis Oriented: Men zou moeilijk worden ingedrukt om een ​​programma dat zo veel praktische blootstelling aan filmmaken biedt te vinden. Meer dan 400 films zijn geschoten per jaar in Praag Film School en studenten in het jaar programma deelnemen op maar liefst 30 producties. Het werkingsprincipe van Praag Film School is training, en we geloven dat net als bij instrumenten of met talen, de enige manier om vloeiend te ontwikkelen is om te oefenen.

High-end voorzieningen: Praag Film School is goed gevuld met de nieuwste geavanceerde apparatuur die wordt gebruikt in de professionele filmproducties over de hele wereld. Studenten hebben direct toegang tot de school van de vloot van camera's, waaronder Red, Arri, Canon en Sony high definition camera's, in aanvulling op high-end verlichting, geluid en grip.

Intensief: De aard van de student die Praag Film School kiest tot ons komt omdat hij of zij heeft in wezen slechts een jaar in termen van tijd of financiële middelen te steken waar hij of zij is in het leven op dit moment in de wereld van de professionele film. We hebben dan maar een jaar om deze studenten tot een niveau van competentie, waar ze professioneel kunnen opereren brengen. Als zodanig is het programma sterk geperst.

Faculteit-student relaties: Core faculteit zijn gebracht uit de hele wereld. Terwijl alle leerkrachten worden bereikt professionele filmmakers, hun primaire doel in Praag is om studenten te leren in Praag Film School. De dynamiek is dan wat je kunt vinden op exclusieve kostscholen en kleine hogescholen in de VS, waar de leraren zijn zeer toegewijd aan hun studenten en toegankelijk. Faculteit belichamen ook de school ideologie van integratie van de Europese art-house met de Amerikaanse onafhankelijke bioscopen.

Diversiteit van studenten: In een student lichaam van de 60 studenten worden 25-30 landen vertegenwoordigd. Bijna elke andere student uit een ander deel van de wereld, maar er is een sub-culturele lijm aan elkaar binden hen. Studenten leven en ademen film samen.

Liberalisme: De meeste leerlingen op onze school hebben undergraduate studies afgerond en zien hun tijd op filmschool als een gekoesterde kans om hun diepe belangen trouwen met een roeping. Als zodanig, de administratie behandelt alle studenten als verantwoordelijke volwassenen en trusts studenten de volledige verantwoordelijkheid voor hun studie te nemen. De school heeft geen invloed op de artistieke keuzes van studenten.

Praag: is een van die zeldzame steden die erin slaagt om kosmopolitisme combineren met intimiteit en schoonheid. Het is magie is duidelijk zowat iedereen gelukkig genoeg om wat tijd door te brengen. Praag is een belangrijke Europese film-centrum met een van het continent de grootste en oudste filmstudio's. De stad wordt beschouwd tot 's werelds mooiste hoofdsteden en producties komen uit alle hoeken van de wereld om te profiteren van de schoonheid van de stad en film middelen. Voor een film student, Praag is een droom stad, het verstrekken van een instelling voor vrijwel elk type van de film, een charismatische grootstedelijke buzz voor inspiratie en de betaalbaarheid nog steeds uniek in de ontwikkelde wereld.

Deadline: 5 maart 2017

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 7, 2018
Duration
Duur
2 semesters
Voltijd
Price
Prijs
15,900 EUR
Information
Deadline
Jan. 31, 2018
Early Action Application Deadline: December 1, 2017
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Sept. 7, 2018
Aanmeldingslimiet Jan. 31, 2018
Early Action Application Deadline: December 1, 2017
Einddatum Mei 25, 2019
Dates
Sept. 7, 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Jan. 31, 2018
Early Action Application Deadline: December 1, 2017
Einddatum Mei 25, 2019
Price
collegegeld
Videos

Prague Film School