Fashion afbeelding

Istituto Marangoni - Miami

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Fashion afbeelding

Istituto Marangoni - Miami

Over

Deze dynamische korte cursus richt zich op de analyse van een beeld en de ontwikkeling van stijl. Van de definitie van modestemmen tot het belang van accessoires, deelnemers evalueren aspecten gerelateerd aan eigenschappen van het lichaam en leren hoe ze de fysieke kenmerken kunnen verbeteren en aanvullen. Ze zullen werken aan de ontwikkeling van een individuele stijl door de constructie van een 'totale look' en deze vastleggen in een fotoshoot via een beroepsgerichte leerbenadering.

Week 1

Stijloverzicht: deelnemers bestuderen en verkennen belangrijke periodes in de geschiedenis die verleden, huidige stijlen, toekomstige modetrends en de elementen die ze karakteriseren en beïnvloeden. Om de rol van de stylist volledig te begrijpen, zullen de deelnemers worden begeleid bij het verzamelen en vergelijken van informatie uit onderzoekstools zoals boeken en modetijdschriften en via specifieke virtuele domeinen die relevant zijn voor mode en luxe, evenals voor het uitvoeren van iconografisch onderzoek.

Week 2

Persoonlijke identiteit: deelnemers evalueren de verschillende soorten menselijke gezichten en lichamen en maken kennis met de vaardigheden en technieken die worden gebruikt om bepaalde fysieke kenmerken, zoals haarstyling en make-up, te verbeteren. Ze zullen inzicht krijgen in de fundamentele elementen die worden gebruikt om een ​​stijl te dicteren (dwz het belang van kleur, silhouet, accessoires en hun combinatie) en sleutelbegrippen bij het plannen en vertellen van fotoshoots.

Week 3

Stijldefinitie

* Korte cursussen voor korte cursussen hebben geen vergunning van de Commissie voor onafhankelijk onderwijs. Deze korte cursussen voor beroepen zijn niet bedoeld voor werkdoeleinden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 weken
Price
Prijs
5,000 USD
Locations
Verenigde Staten - Miami, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Miami, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan