Fashion styling & schieten

Milan Fashion Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Fashion styling & schieten

Milan Fashion Campus

Fashion Styling OPLOSSEN MODULE De Fashion Styling Schieten module van Milaan Fashion Campus is een styling workshop gewijd aan de voorbereiding van de echte fashion opnamen in een studio met een professionele fotograaf, een model en een kapper. We zullen de studenten in staat om het gevoel van styling met praktische oefeningen te ontwikkelen, en om hun styling portefeuille te verhogen.

Het project heeft tot doel de student uit te voeren vanaf het begin tot het einde van de fotoshoot, het geven van de mogelijkheid om zijn / haar styling potentieel te bewijzen. Deze module bestaat uit vier dagen van het werk, volgens de verschillende fasen van het project. In detail: - De eerste dag is gewijd aan de voorbereiding en de bouw van het project dat een moodboard onderzoek omvat: het selecteren van een concept, het bouwen van een storyboard, het bepalen van de stijl van de fotografie, de keuze van de locatie, het kiezen van het juiste model, de beslissing over de poses, make-upand kapsel.

  • Tweede dag zullen de studenten een overzicht van de belangrijkste punten te ontvangen: drie of vier van hen voor de fotoshoot te kiezen en het aanpassen van de look met behulp van de kast die door de school en hun eigen kleding & accessoires, zullen ze echt outfits te creëren. De styling kan worden voltooid huren van kleding en accessoires van de winkels aangesloten bij de school.
  • De derde dag omvat de fitting met het model en een ontmoeting met make-up artiesten, haarstylisten, en de fotograaf aan het project en fotoshoot bespreken.
  • Vierde dag is de dag schieten! Deze workshop kan worden gecombineerd met de Fashion Styling cursus of het kan afzonderlijk worden gedaan. Aan het einde van de module zal elke student de digitale basis foto's en de partecipation certificaat. Ontvangt de details van hoe het werkt Klik hier!

Informatie aanvragen Cursus Learning Outcomes --be kunnen combineren nieuwe up-to-date ziet er - in staat zijn om een ​​schietpartij te organiseren - in staat zijn om te werken in een internationale ambient - kennis vergaren om te werken met professionals - het verbeteren van uw Portfolio Niveau: Beginners Materiaal: Notebook - Laptop computer - USB Memory stick - Photoshop - (30 dagen trial versie okay) Beschikbare Schedule Duur Daytime 1 week - Full-time - 4 dagen per week (maandag tot donderdag) Tarief: € 1.500 (Photoshop Lessen inbegrepen) Combinatie cursus Fashion Styling & Mode Shotting Mode Schieten & Fashion Styling 2 weken Fashion styling - Full-time - 4 dagen per week (maandag tot en met donderdag) en 1 week Fashion Schieten Tarief: € 2,800 Klik hier voor de Fashion Styling Programma Om 22% BTW & € 150 inclusief inschrijvingsgeld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
1 - 2 weken
Deeltijd
Voltijd
Locations
Italië - Milaan, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan