Fashion Marketing - Dalingssemester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Fashion Marketing - Dalingssemester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

De Fashion Marketing semester programma Bij IED Florence is een unieke, gerichte en praktische inleiding tot de mode-industrie en de centrale rol van marketing. Dit thema wordt ontwikkeld door middel van de cursussen, de gekozen voor samenwerking en het project dat het semester sluit bedrijven.

De IED aanpak biedt studenten de unieke kans om te werken met professionals uit de industrie als onderdeel van hun academische ervaring en professionele ontwikkeling dankzij de langdurige relaties met Italiaanse mode en design industrie leiders.

Centraal in deze didactische filosofie van het betrekken van professionals en industrie, heeft IED Florence Fashion Marketing semesterprogramma samengewerkt met LUISAVIAROMA. LUISAVIAROMA (Florence) is een vooraanstaande e-commerce luxe kledingwinkel van de belangrijkste ontwerpers ter wereld.

Dienstregeling - Lessen lopen van maandag tot en met vrijdag, voltijds.

Doel - Het Fashion Marketing semester programma is toegankelijk voor huidige studenten, afgestudeerden en professionals die nieuwe vaardigheden en perspectief willen definiëren of verwerven. Er zijn geen voorvereisten om dit programma in te voeren.

Methodologie en structuur - De focus op de mode marketing semester is ontwikkeld door middel van de aangeboden vakken, de geselecteerde bedrijven voor samenwerkingen en het project dat het semester afloopt. Belangrijke cursussen en onderwerpen zoals branding en mode marketing, die de basis voor de oprichting van effectieve en strategische marketing plannen, coherent merk filosofie en het imago bouw en uiteindelijk een goede verkoop zal grondig worden behandeld in het klaslokaal evenals gebruikt in studentenproject werk zijn en presentaties.

Studenten zullen contact houden met modefabrikanten van de 'Made in Italy' productie, die gericht zijn op innovatieve communicatie en bevordering van de tastbare en immateriële waarden van Italiaans luxe product in de hedendaagse modemarkt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
15 weken
Voltijd
Price
Prijs
7,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence, Toscane
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Italiƫ - Florence, Toscane
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan