Lees de Officiële Beschrijving

Het is een onmiskenbaar feit dat steeds meer ouders kiezen voor hun kinderen op Engelse taalreizen naar Malta en Gozo. Juist om deze reden biedt Gateway School Of English , dat zelf door een familie wordt gerund, een studierichting die ouders in staat stelt hun jonge kinderen mee te nemen om Engels te leren, met behulp van faciliteiten op het terrein die een flexibel en aangenaam verblijf garanderen.

Zich bewust van de specifieke vereisten van een individueel gezin of van een ouder

Prive-lessen voor junioren en groepscursussen voor ouders, of anders, vrijetijdsactiviteiten voor kinderen, terwijl ouders een cursus Engels volgen, zijn enkele voorbeelden van wat GSE beschikbaar heeft. We kunnen ook kinderdagverblijven voor zeer jonge kinderen organiseren terwijl de ouders lessen volgen.

Bovendien bieden we zelfs accommodatie op basis van halfpension (ontbijt

Als Gateway School en haar Residence (slechts 3 minuten van de slaapkamer naar het klaslokaal!) Zijn volledig uitgerust met gratis Wi-Fi, families kunnen contact houden met het bedrijfsleven, vrienden en familieleden vanuit het comfort van hun eigen kamers. Onze school is toegewijd aan een uitstekende service omdat gezinswaarden de kern vormen van onze missie.

Naast de schoolresidentie bieden we ook accommodatie voor gastgezinnen voor gezinnen met kinderen op 5 tot 10 minuten loopafstand van de school, zelfstandige appartementen in de buurt van de school en een keuze uit drie-, vier- en vijfsterren hotelaccommodatie in St. Julians

Het collegegeld voor jonge studenten is het hele jaar door beschikbaar voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We bieden 20 of 30 lessen per week.

Ouders betalen het standaard volwassenonderwijs

Voor kinderen van 0 tot 3 jaar: Wij bieden kinderopvang in St Julian's binnen 15 tot 20 minuten lopen van school (of 5 minuten met de bus) tegen Euro 4,50 per uur of babysitservice tegen Euro 10 per uur.

Voor ouders die middagcursussen bijwonen en die hun kinderen niet in de middaglessen willen inschrijven (Young Learner Group Course 30 lessen per week), bieden we ook 'afternoon play class' optie van maandag tot vrijdag van 13 uur tot 14.30 uur bij Euro 20 per dag.

prijzen:

Ouders betalen het standaard tarief voor volwassenen voor cursussen en accommodatie of accommodatie (zonder cursussen) als ze in de accommodatie willen verblijven zonder lessen te nemen.

2018 Prijzen voor kinderen (4 tot 12 jaar) die met hun ouders reizen en cursussen Engels volgen:

cursussen:

Kort verblijf (1 tot 7 weken)

Young Learner Courses 20 lessen per week = Euro 195 per week (laag- en hoogseizoen, het hele jaar door)

Jonge leerlingcursussen 30 lessen per week = Euro 285 per week (laag- en hoogseizoen, het hele jaar door)

Langverblijven (8 weken plus)

Young Learner Courses 20 lessen per week = Euro 185 per week (laag- en hoogseizoen, het hele jaar door)

Jonge leerlingcursussen 30 lessen per week = Euro 275 per week (laag- en hoogseizoen, het hele jaar door)

Young Learner Courses 30 lessen per week

Het tijdschema zal hetzelfde zijn voor de ouders en de kinderen, dwz ouders en kinderen zullen tegelijkertijd beginnen en eindigen. De lessen worden op hetzelfde schoollokaal gehouden, maar in verschillende klaslokalen. Onze leraren zijn gespecialiseerd in het lesgeven van Engels aan jonge studenten. De lessen zijn meestal gebaseerd op activiteiten (games, liedjes, video's, enz.) Met veel audiovisueel materiaal.

  • Periode van operatie: Het hele jaar door
  • Niveau: van beginner tot gevorderd
  • Duur van 1 les: 45 minuten
  • Lessen per week: 20 lessen (15 uur); 30 lessen (22,5 uur)
  • Gemiddeld aantal studenten in de klas voor Young Learner Courses: Winter (januari - mei
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Gateway School Of English »

Laatst bijgewerkt op April 28, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Prijs
- Raadpleeg de programmabeschrijving voor gedetailleerde prijzen.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum