Executive Engels

The Language Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Executive Engels

The Language Academy

Cursus: Executive Engels

Uw succes begint hier

Hoofd Executive

Een uitgebreide cursus die zich richt op zakelijk Engels en de Amerikaanse bedrijfscultuur. Je leert financiële en bancaire termen, rapporten schrijven en oefen je zakelijke onderhandelingen en presentaties vaardigheden.

Executive Plus

Naast de groepslessen vindt u 5 prive-lessen, waar u zich kunt concentreren op uw specifieke professionele taal behoeften ontvangen. De prive lessen kunnen op uw gemak worden gepland tijdens de schooluren. Elke eigen klasse is 50 minuten.

Super Executive

In aanvulling op de groepstraining, zul je 10 privelessen ontvangen. De lessen zijn van maandag tot vrijdag. Je zult je Engels te oefenen door middel van gesimuleerde situaties en rollenspelen. Specifieke opleiding wordt gegeven in de ontwikkeling van de presentatie en onderhandelingsvaardigheden.

Cursussen worden aangeboden voor een minimum van een week en er zijn wekelijkse startdata het hele jaar door. Het maximum aantal studenten per executive klasse 5. Alle executive opleidingen hebben een minimum leeftijd van 21 jaar.

Executive Communications

Executives zijn van harte welkom om berichten te ontvangen via de Academie fax of e-mail en berichten kunnen worden verzonden "tegen kostprijs."

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Fort Lauderdale, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates