Read the Official Description

Cursus: Executive Engels

Uw succes begint hier

Hoofd Executive

Een uitgebreide cursus die zich richt op zakelijk Engels en de Amerikaanse bedrijfscultuur. Je leert financiële en bancaire termen, rapporten schrijven en oefen je zakelijke onderhandelingen en presentaties vaardigheden.

Executive Plus

Naast de groepslessen vindt u 5 prive-lessen, waar u zich kunt concentreren op uw specifieke professionele taal behoeften ontvangen. De prive lessen kunnen op uw gemak worden gepland tijdens de schooluren. Elke eigen klasse is 50 minuten.

Super Executive

In aanvulling op de groepstraining, zul je 10 privelessen ontvangen. De lessen zijn van maandag tot vrijdag. Je zult je Engels te oefenen door middel van gesimuleerde situaties en rollenspelen. Specifieke opleiding wordt gegeven in de ontwikkeling van de presentatie en onderhandelingsvaardigheden.

Cursussen worden aangeboden voor een minimum van een week en er zijn wekelijkse startdata het hele jaar door. Het maximum aantal studenten per executive klasse 5. Alle executive opleidingen hebben een minimum leeftijd van 21 jaar.

Executive Communications

Executives zijn van harte welkom om berichten te ontvangen via de Academie fax of e-mail en berichten kunnen worden verzonden "tegen kostprijs."

See 2 more programs offered by The Language Academy »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019