executive development-programma

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Executive Development Program (voorheen The Management Program) op de Michael G. Foster School of Business onderzoekt elk facet van bedrijfsleven van top-level een uitvoerend's te bekijken. Onderwezen door de Universiteit van Washington nationaal gerangschikt Foster School of Business faculteit, het Executive Development Programma onderwerpen onderzoekt de fundamentele management in een negen-maanden-formaat dat zich richt op praktische zakelijke toepassingen.

Programma-overzicht

Gemaakt voor drukke managers en leidinggevenden, het Executive Development Programma, voorheen The Management Program, is een van negen maanden, part-time certificaat programma. Het programma bestrijkt essentiële zakelijke onderwerpen, waaronder financiën, accounting, economie, marketing, internationale business, bedrijfsvoering, leiderschap en strategie.

Studeren aan een landelijk hoog aangeschreven business school
Leer van de Michael G. Foster School of Business van de MBA-faculteit. De Universiteit van Washington full-time MBA programma is 11e bij de openbare scholen en 29 tussen alle nationale business schools van US News & World Report (Best Graduate Schools 2008).

Een meer effectieve leider
Leer nieuwe tools en technieken die uw bedrijf de huidige uitdagingen aan te pakken en uit te breiden uw management vaardigheden. Wordt de relatie onderzocht tussen business functies van marketing tot financiën, informatie systemen om supply chain management. Het Executive Development Programma curriculum benadrukt de strategische planning en de gevolgen van macro-economie, globalisering en cultuur voor het bedrijfsleven.

Past bij uw onderzoek naar de werkweek
Klassen komen wekelijks op maandagavond (4u30-21u00) voor negen maanden (september - mei). Parkeren, maaltijden, boeken en materialen zijn zo op voorwaarde dat u optimaal kunt profiteren van uw tijd op de campus. Verbeter klassikale sessies met online middelen - die u kunt downloaden cursusmateriaal en inloggen op studenten discussiegroepen tussen maandag klassen.

Het ontwikkelen van een netwerk van ervaren professionals
Uitwisselen van beste praktijken met een diverse groep van managers en kaderleden uit een breed scala van industrieën. Meer vertrouwen krijgen in uw besluitvorming capaciteiten door het bespreken van problemen en oplossingen met deskundige collega's. Breid uw netwerk van zakelijke contacten.

Organisatorische voordelen

The Boeing Company, Microsoft Corporation, Starbucks Coffee Company, Safeco Insurance Company ... deze Northwest leiders behoren tot meer dan 440 bedrijven die hun meest getalenteerde managers hebben gesponsord in de Executive Development Program. Voor de afgelopen 37 jaar, zowel grote als kleine bedrijven, zoals Hos Bros Bouw, Puget Sound Energy en Group Health Cooperative, hebben ontdekt dat het Executive Development Programma is een effectieve manier om leiders met geavanceerde zakelijke onderwijs te geven, zonder veeleisende aanzienlijke tijd weg van werk en gezin.

EDP ​​deelname resulteert in een betere besluitvorming en evaluatie methoden, een meer bedrijfs-breed perspectief, en out-of-the-box denken, dat afkomstig is van het delen van best practices met leiders in andere industrieën. Managers hebben een kans om vernieuwende strategieën en processen te leren van boven MBA faculteit leden aan de Universiteit van Washington Business School en een groep van ervaren collega's.

Sinds 1970 is het bedrijfsleven gesponsorde bijna 2.000 deelnemers door overneming volledige of gedeeltelijke collegegeld, zodat release time een middag per week, en het ondersteunen van hun toepassing van het nieuwe leren op het werk.

Curriculum

Het aanbieden van een breed overzicht van core business onderwerpen, de Executive Development programma integreert leiderschap en strategische vaardigheden in het curriculum. Onderwijs richt zich op instrumenten en kennis die u kunt gebruiken om een ​​meer effectieve manager, analist en beslisser te worden. Onze leerplan biedt een breed overzicht van de fundamentele concepten en actuele vraagstukken van algemeen management en geeft je een geïntegreerd beeld van de onderneming.

Laatst bijgewerkt op apr 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Lees meer

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Lees Minder
Seattle , Seoul , San Francisco + 2 Meer Minder