Lees de Officiële Beschrijving

Examenvoorbereidingscursussen (Cambridge ESOL, KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, IBT, TOEIC)

Gateway School Of English biedt een breed scala aan examenvoorbereidingscursussen, waarvan de IELTS, TOEFL iBT, TOEIC en de Cambridge FCE de meest populaire zijn.

  • Examenvoorbereiding Groepscursussen 20 lessen per week (het hele jaar beschikbaar, behalve in juli
  • Examenvoorbereiding Groepscursussen 30 lessen per week (het hele jaar beschikbaar, behalve in juli
  • Combinatiegroep Algemeen Engels 20 lessen per week Privéexamenvoorbereiding (privélessen) 10 lessen per week (het hele jaar beschikbaar inclusief juli

De combinatiecursus General One-to-One examenvoorbereidingscursus is ideaal voor studenten die hun algemene Engelse vaardigheden willen verbeteren (luisteren, spreken, lezen

Voor groepslessen voor examenvoorbereiding is de maximale grootte per groep 8 studenten per klas. De duur van elke les is 45 minuten.

Als de student aan het einde van de cursus op Malta aan het einde van de cursus wil zitten, helpt ons wetenschappelijk personeel met het registratieproces en helpt het de student om het aanvraagformulier in te vullen. Als de student al op de examendatum voor aankomst op Malta heeft beslist en van plan is om na het voltooien van de cursus deel te nemen aan het examen, hebben onze medewerkers het examenformulier nodig tijdens het boeken, zodat we het aanvraagformulier kunnen indienen bij het examencentrum . Onze medewerkers zullen de student begeleiden en helpen bij de aanvraagprocedure en zullen alle nodige informatie per e-mail verstrekken.

IELTS Examenvoorbereidingscursus

In deze cursus biedt de docent effectieve praktijk op alle gebieden die onder de examenvereisten vallen. Het leerprogramma is zodanig georganiseerd dat het een solide basis biedt voor de taaltaken die door de examinatoren zijn getest. De begeleiding van kleine groepen en individuele aandacht door onze leraren dragen bij aan de motivatie die de studenten nodig hebben om hun bandscores maximaal te maximaliseren.

TOEFL® iBT voorbereidingscursus

TOEFL ® iBT is een internettest die op Malta kan worden afgelegd na het voltooien van je cursus. De test is een toelatingseis voor toelating tot de meeste tertiaire onderwijsinstellingen in de westerse wereld - inclusief de tophogescholen en universiteiten in de VS, Canada, het VK, Australië en Nieuw-Zeeland. Het scoresysteem geeft u punten op 120 en de meeste universiteiten hebben een score van 85 100 nodig.

In deze cursus biedt de leraar effectieve oefening op alle gebieden die onder de testvereisten vallen. Het leerprogramma is zodanig georganiseerd dat het een solide basis biedt voor de taaltaken die door de examinatoren zijn getest. Kleine groepslessen en individuele aandacht door onze leraren dragen bij aan de motivatie die de studenten nodig hebben om hun prestaties in de TOEFL ® iBT te maximaliseren.

Cambridge ESOL Examenvoorbereidingscursussen

Cambridge ESOL-examens omvatten verschillende niveaus, zoals KET, PET, FCE, CAE en CPE. Certificaten omvatten basisexamens voor degenen die beginnen met het leren van Engels, tot en met geavanceerde certificaten voor degenen die een hoog niveau van vloeiendheid hebben bereikt.

Deze examens worden wereldwijd erkend door werkgevers, universiteiten en overheidsministeries als bewijs van het vermogen om Engels te gebruiken.

In deze cursussen biedt de docent effectieve praktijk op alle gebieden die onder de examenvereisten vallen. Het leerprogramma is zodanig georganiseerd dat het een solide basis biedt voor de taaltaken die door de examinatoren zijn getest.

Klein groepsonderwijs en individuele aandacht door onze leraren dragen bij aan de motivatie die de studenten nodig hebben om hun prestaties tijdens het examen te maximaliseren.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Gateway School Of English »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum