Lees de Officiële Beschrijving

Wat leert u:

  • Hoe organisaties creëren en ondersteunen atmosfeer van vertrouwen. Hoe ethiek invloed op uw persoonlijke en professionele leven. Welke rol speel je bij het aansluiten van uw bedrijf een groeiend gevoel van gemeenschap verantwoordelijkheid. Is er een betere manier om organisatorische en persoonlijke waarden te combineren in dienstverlening aan de klant?
  • Maak een nieuwe hulpmiddelen om het vertrouwen
  • Het genereren van consistente bedrijfsprocessen te voeren om de hoogste ethische normen
  • Maak een Win-Win overeenkomsten en leiderschap actieplannen
  • Begrijpen de waarde van de co-ontmanteling proces

Lengte:

Five - dagdelen van klassikale instructie.

Doel van deze cursus:

Doorbreek het geloof morele keuzes worden gedreven door de omstandigheden, de organisatiecultuur, korte-termen behoeften en verwachtingen van de aandeelhouders. Worden gemachtigd om de waarde gedreven beslissingen te nemen op alle niveaus van de organisatie. Leer waar moreel gedrag geworteld is in de individuele en gebaseerd op universele principes, wederzijds voordeel en een geest van onafhankelijkheid.

Over Seattle Research Partners, Inc

Seattle Research Partners voldoet aan de leerbehoeften van managers, supervisors en individuele medewerkers in organisaties. Of u nu een kleine ondernemer, een human resource professional, een afdeling manager of een senior executive, is onze PEAK Learning Program ™ is ontworpen om u topkwaliteit leren en ontwikkeling ervaringen. We zijn opvoeders en zakelijke leiders zich tot de volledige ontwikkeling van professionals, ongeacht hun vakgebied of branche.  
 


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
5 dagen
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019